ISTORIJA SE PONAVLJA: Marija Šerifović BRUTALNO IZVREĐALA takmičarke, JEDNA NAPUSTILA TAKMIČENJE, NJENE PSOVKE DALEKO SU ODJEKNULE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je pre par godina do te mere izvređala takmičarke, da je jedna diskvalifikovana nakon što je napustila takmičenje!

ISTORIJA SE PONAVLJA: Marija Šerifović BRUTALNO IZVREĐALA takmičarke, JEDNA NAPUSTILA TAKMIČENJE, NJENE PSOVKE DALEKO SU ODJEKNULE! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Nakon što je izbio skandal na snimanju Zvezda Granda gde su Bekuta i Snežana Đurišić brutalno izvređale takmičarke Anastasiju Ićurup i Maju Đorđević, mnogi su se prisetili skoro identične situacije koja se desila 2016. te godine kad su u duelu bile Dragica Zlatić  i Dunja Popović, koja je takođe napustila Zvezde Granda nakon Marijinog surovog iživljavanja i vređanja, a sve se završilo tužbom.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija Šerifović

 

Naime, takmičarke su bile u duelu i trebalo je da izvedu po dve pesme, te je Marija imala šokantnu reakciju.

"Marija, hajde sada ponovi ono što si rekla dok su pevale! Rekla si da nisu ni za ku*ac."

Republika

Foto: instagram.com

Dragica Zlatić

 

To je Mariju Šerifović totalno izbacilo iz koloseka kao i dve takmičarke koje su nemo stajale i bez komentara slušale Marijine uvrede koje su usledile

"Jeste, rekla sam da nisu ni za ku*ac! Šta vi mene je*ete ovde" , vrištala je Marija.

Dok je takmičarka  Dragica Zlatić lila suze i trpela, Dunja Popović je demonstrativno napustila studio i sa svojim prijateljima koji je podržavaju otišla kući, zbog čega je direktno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja!

Takmičarka Dragica Zlatić prošla je u sledeći krug, a direktor Granda Saša Popović kazao je da takmičari moraju da budu spremni na sve komentare žirija pa i na surove.

"Dunja je za peti krug takmičenja pripremila duetsku pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov Ljubav u doba kokaina i Takvi kao ti od Nine Badrić. Nakon što su ona i druga takmičarka Dragica Zlatić izvele svoje pesme, nisu dobile ni jedan glas žirija, ali je zato Marija prokomentarisala: Svi mi dobro znamo čemu služe ovakve kandidatkinje! Nakon toga Dunja je na mikrofon pitala Mariju: "Dobro, hajde reci čemu služe", a Marija je odgovorila zbunjeno: "Pa, neke su za pevanje, neke su za šou..." Dunji je tada prekipelo jer je shvatila da Marija aludira na neke druge stvari”, otkrio je tada za Star izvor blizak pevačici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading