Nakon diskvalifikacije zbog Marije Šerifović je NESTALA! Dunja Popović je danas NEPREPOZNATLJIVA, a konačno je progovorila o SKANDALU: SVE JE TO DEGUTANTNO!

Autor:

Zabava

26.03.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Popović nakon diskvalifikacije iz ''Zvezda Granda'' neprepoznatljiva, a o Mariji Šerifović je imala da kaže samo jedno.

Nakon diskvalifikacije zbog Marije Šerifović je NESTALA! Dunja Popović je danas NEPREPOZNATLJIVA, a konačno je progovorila o SKANDALU: SVE JE TO DEGUTANTNO!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Dunja Popović proslavila se u takmičenju ''Zvezda Granda'', ostala je upamćena po dobrom glasu, drugačijim stajlinzima, ali i demonstrativnom odlasku sa scene takmičenja.

Republika

Foto: instagram.com/dunja.privat.popovic

Dunja Popović kao plavuša

Naime, ona se tokom jedne emisije posvađala sa Marijom Šerifović nakon čega je napustila scenu, a potom je i diskvalifikovana, zbog čega se na neko vreme povukla iz javnosti.

U međuvremenu, Dunja je završila Učiteljski fakultet, ostvarila se u ulozi majke, udala se, ali i razvela. Pevanje je i dalje njen poziv, ima redovne nastupe i puni klubove, ali je svo fizički izgled drastično promenila, te je sada neprepoznatljiva.

 

 

Pevačici Dunji Popović su se u međuvremenu desile brojne važne stvari. Ona je završila Učiteljski fakultet, rodila sina Viktora, udala se, ali i razvela. Dunja se i dalje bavi pevanjem, a drastično je promenila svoj fizički izgled, te je sada kao brineta bukvalno neprepoznatljiva.

Ona je prošle godine bila gost jedne emisije u kojoj je progovorila o skandalu po kom je svi pamte.

- Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smešno, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala "mala od skandala", ni kriva ni dužna - rekla je Dunja. 

 

 

- Ja sam sama napustila scenu, nisu te uvrede bile samo od strane Marije, odnosno nije ona lično meni obratila, već meni i kandidatkinji koja je stajala pored mene, ali jednostavno sve je to bilo vrlo degutantno i trebalo je to prekinuti na vreme, ali nije prekinuto, ja sam se samo okrenula i izašla samoinacijativno, nisam se ja upuštala u bilo kakve rasprave sa njima, niti bih, jer prosto oni su žiri, ja kandidat i to nikada ne bih sebi dozvolila, ali generalno ona je bila samo isprovocirana od strane drugog člana žirija. Ipak, to je za mene veliko iskustvo i ja se nisam pokajala, čujem se s kandidatima, dolaze na rođendane mog deteta - rekla je Dunja za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading