Tonči Huljić konačno pokazao suprugu koju godinama KRIJE! Ona progovorila o njemu i RASKRINKALA ga u potpunosti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonči Huljić konačno pokazao svoju suprugu.

Tonči Huljić konačno pokazao suprugu koju godinama KRIJE! Ona progovorila o njemu i RASKRINKALA ga u potpunosti! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

O porodici Huljić mesecima unazad se govori svakodnevno. Naime, Tonči Huljić je udao svoju ćerku Hanu Huljić za popularnog pevača i njegovog prijatelja Petra Grašu, a uskoro će se ostvariti i u ulozi dede. Međutim, pored svega toga, u porodici Huljić postoji još razloga za slavlje. Tonči i njegova supruga Vjekoslava Huljić proslavljaju 35 godina braka.

Huljić nikada nije krio ljubav prema supruzi, te neretko zna da kaže da su duže zajedno nego što su živeli jedno bez drugog.

‒ Prvi put sam je video kad sam imao 18 godina. Tada nije bilo mobilnih telefona, pa sam je tražio godinu i po. Sedela je u prvom redu na „Splitskom festivalu“, a ja sam svirao klavir tačno preko puta. Tako je sve počelo. Zabavljali smo se sedam-osam godina pre nego što smo se venčali ‒ ispričao je jednom i dodao:

 

 

‒ Posle svih ovih godina zajedničkog života i dalje imamo o čemu pričati, imamo šta zajedno raditi. I ako se oko nečega posvađamo, posvađamo se oko tekstova. Ne filozofiramo oko budalaština tipa – volimo se ili ne. Smešno mi je to. Ljubav je prirodna stvar, dogodi se, a o srodnim dušama banalno mi je pričati. Nama je u životu zanimljivo, dinamično. Dosta sam na putu, pa možda i to pomaže opstanku našeg braka ‒ našalio se Tonči, prenosi Informer.

Ipak, Vjekoslava Huljić, tokom svih ovih godina je uspevala vešto da izbegne medije i svetlost reflektora, a u jednom od retkih intervjua otkrila je kakav je Tonči.

‒ Istina je da u našem domu držim sva četiri kantuna. I to od prvog dana braka, jer je Tonči Dalmatinac starog kova koji ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune ‒ izjavila je ona i dodala:

 

 

‒ Dok su naša deca Hana i Ivan bili mali, Tonči ih je nekoliko puta presvukao i nahranio, a oko toga je složio takvu dramu da se među našim prijateljima i sada spominju njegovi podvizi s pelenama i flašicama.

Sa druge strane, Vjekoslava Huljić je srećna i zadovoljna žena, a o tome najbolje svedoči njena rečenica: „Da se ponovo rodim, opet bih za životnog saputnika izabrala mog muža, koji je za mene najposebnija osoba.“

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading