Harao DEVEDESETIH, završio u "Vidimo se u Čitulji", specifičnim izgledom PRIVLAČIO PAŽNJU: Sad je Žika Antić NEPREPOZNATLJIV, totalna TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Antić danas neprepoznatljiv!

Harao DEVEDESETIH, završio u "Vidimo se u Čitulji", specifičnim izgledom PRIVLAČIO PAŽNJU: Sad je Žika Antić NEPREPOZNATLJIV, totalna TRANSFORMACIJA! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Žika Antić, čuveni pevač, a i trubač harao je devedesetih i doživeo vrhunac popularnosti . Dva velika hita, po kojima ga svi pamte, "Samo sam tebe imao" i "Šta ću noćas u kafani" snimio je 1994. godine, a naredni albumi nisu imali takav odjek kao ovaj prvi, pa se ubrzo povukao i nestao sa javne scene.

Specifičnim izgledom je privlačio pažnju, duga brada, Ray Ban naočare i duga kosa bili su njegov zaštitni znak.Osim po pesmama, ljudi su ga prepoznavali i po specifičnom izgledu - duža kosa, brada i tamne Ray Ban naočare -piše Espreso,

Delić njegove pesme "Samo sam tebe imao" pojavio se u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji", a koji svedoči o tome da je itekako ostavio traga u devedesetim.

Žika je, inače diskografsku karijeru počeo još davne 1986., a posle najuspešnijeg albuma "Kad ja krenem", iz 1994. snimio je još dva, 1997. za PRP-RTS i 2000. u produkciji Grand, ali nije zabeležio isti uspeh.

Nakon toga "nestao" je sa estrade, i odselio se u Čikago. Budući da ga nije bilo u medijima, mnogi su se pitali šta se sa njim događa, a poneka informacija mogla se pronaći samo na društvenim mrežama.

Na internetu je kružio i snimak njegovog nastupa iz 2010. godine, nastao u Čikagu, koji svedoči o tome da Žika i dalje nije odustao od pevanja!

Republika

Foto: youtube printscreen

Žika Antić

 

Pevača danas definitivno mnogi ne bi prepoznali, budući da više nema njegovog prepoznatljivog imidža. Antić je sada proćelav i prosed, više ne nosi bradu, niti tamne cvike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading