BOLESNA OPSESIVNOST UZELA DANKA: Poznati pevač na udaru PSIHIČKI-POREMEĆENE OSOBE, SLALA MU LASCIVNE PORUKE, pa otišla KORAK dalje, REAGOVALA POLICIJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Stojkov klupski pevač na udaru poremećene žene!

BOLESNA OPSESIVNOST UZELA DANKA: Poznati pevač na udaru PSIHIČKI-POREMEĆENE OSOBE, SLALA MU LASCIVNE PORUKE, pa otišla KORAK dalje, REAGOVALA POLICIJA! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Mladen Stojkov, pevač koji se proslavio nastupima u klubovima, a pre izvesnog vremena je i izbacio pesmu "Ludo moja" našao se na meti, poremećene obožavateljke koja je posle verbalnih pretnji, otišla korak dalje i probušila pevaču sve četiri gume na automobilu, tek tad je video da je vrag odneo šalu pa je u utorak uveče podneo prijavu policiji protiv izvesne I.K. iz Zemun Polja.

-Redovno je dolazila na moje nastupe i uvek je bila u prvim redovima. Delovala mi je kao jedna od onih žena koje znaju da uživaju u muzici i vole dobar kafanski provod, a ispostavilo se da je reč o psihički poremećenoj osobi protiv koje sam na posletku podneo prijavu policiji, kaže Mladen Stojkov nakon incidenta.

Obožavateljka je došla do njegovog broja telefona, a u roku od nekoliko dana bezazlene poruke prerasle su u pretnje:

-Prvo su to bile reči zahvalnosti na mojoj muzici, usledile su lascivne poruke, a kada je izostao moj odgovor usledila je kulminacija, kaže Mladen i dodaje da je reagovao tek kada je shvatio da je “vrag odneo šalu”:

-Prišla mi je posle nastupa i počela da me psuje jer nisam odgovorio na poruke, ali sam i pored svega zadržao osmeh na licu, sve dok nisam došao do parkinga. Sve četiri gume su mi bile isečene, a snimak sa sigurnosnih kamera otklono je svaku sumnju ko je počinilac, kaže pevač, prenosi Press Serbia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading