DŽONI DEP ME JE SILOVAO FLAŠOM: Jezivo svedočenje glumice zaprepastilo svet: Nisam se mrdala jer sam se plašila da je slomljena.

Autor:

Zabava

06.05.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amber Herd se na suđenju slomila i kroz suze optužila bivšeg muža za najmonstruoznije zlostavljanje

DŽONI DEP ME JE SILOVAO FLAŠOM: Jezivo svedočenje glumice zaprepastilo svet: Nisam se mrdala jer sam se plašila da je slomljena.

Foto: Tanjug/AP

Poznata holivudska glumica Amber Herd, koja se razvodi od još popularnije zvezde, Džonija Depa, šokirala je čitav svet na najnovijem ročištu na kom je otkrila da ju je sada već bivši suprug neposredno po stupanju u brak 2015. godine silovao staklenom flašom, a da je potom svojom krvlju izmazao zidove, slike i nameštaj. 

Jezivu ispovest koju je Herdova ispričala kroz suze i krike u sudnici, pratio je čitav svet, a najnoviji ogavni detalji odnosa koji je već nekoliko puta zaprepastio planetu, izazvali su salve reakcija i podstakli ljude na nova razmišljanja šta se u toj vezi zaista dešavalo.   

- Dok je bio na meni, vrištao mi je u lice i rekao: "J**eno te mrzim! Uništila si mi j**eni život!". Sve vreme me je stiskao za vrat i nije se sklanjao sa mene - započela je Herdova ispovest, pa nastavila da iznosi još više detalja trenutka kada ju je glumac, kako tvrdi, silovao na šanku.     

- Leđala sam na radnoj površini. Mislila sam da me udara. Osetila sam ogroman pritisak na intimnim delovima i njegovu ruku kako se pomera. Plašila sam se da se mrdnem jer nisam znala da li je flaša možda slomljena - dodala je poznata glumica i briznula u plač.  

Dep je tom prilikom sebi odsekao deo prsta, a kako je ona navodila, krvlju koja je počela da šiklja na sve strane, on je isprskao celu sobu. 

 

Mediji su ubrzo počeli da prenose priču o najnovijem svedočenju Herdove, kao i snimke Depove reakcije na to što je slušao. 

 

I dok su njegovi fanovi navodili kako je jasno da njegov osmeh odlslikava utisak "kako je sve što čuje apsurdno", dok su oni drugi, koji veruju u glumičinu priču, isticali kako je "poznati holivudski zavodnik očigledno psihotičan". 

Dep je, inače, ispričao da je pomenute večeri on isekao prst kada je njegova tadašnja žena na njega bacila flašu.  

 

 

Podsetimo, Dep tuži glumicu za 50 miliona dolara, tvrdeći da ga je oklevetala i uništila njegovu karijeru nakon članka u Vašington postu iz 2018. u kojem je sebe opisala kao osobu koja je preživela porodično zlostavljanje. Ona je uzvratila tužbom od 100 miliona dolara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Japanska poslovica

06.05.2022 15:42

Bolje je čoveku samom da živi u pustinji, nego sa besnom ženom 1 dan u braku.