SKANDAL! ILON MASK U ŽESTOKOJ TROJCI sa DEPOVOM bivšom ženom I SLAVNOM manekenkom?! ORGIJANJE se desilo u GLUMČEVOM stanu, isplivali detalji!

Autor:

Zabava

20.04.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali skandalozni detalji sa suđenja bivšoj ženi Džoni Depa i Ilona Maska!

SKANDAL! ILON MASK U ŽESTOKOJ TROJCI sa DEPOVOM bivšom ženom I SLAVNOM manekenkom?! ORGIJANJE se desilo u GLUMČEVOM stanu, isplivali detalji!

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask je ličnost 2021. godine

Glumac Džoni Dep juče je ponovo svedočio na sudu protiv supruge Amber zbog klevete, a ishod je bio skandalozan.

Dep od bivše supruge potražuje 50 miliona dolara odštete jer je ona za Washington Post 2018. godine tvrdila da je bila žrtva "seksualnog nasilja". Uprkos tome što se u tom članku ne navodi Depovo ime, on tvrdi da mu je taj tekst uništio reputaciju i karijeru.

- Moj cilj je istina - rekao je Dep na početku svog svedočenja. Sledeće nedelje na sudu će se pojaviti i Ilon Mask, koji je optužen da je imao ljubavnu vezu s Amber pre nego što je ona podnela zahtev za razvod od Depa.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

Ilon je, navodno, imao i trojku s Amber i manekenkom Karom Delevinj 2016. godine u Depovom penthausu u Los Anđelesu. Glumac je, takođe, svoju bivšu suprugu optužio i da je bila u vezi s Džejmsom Frankom dok su njih dvoje još bili u braku.

Mask je u razgovoru za Page Six rekao da nikada nije bio intiman s Karom, te da će ona to potvrditi. Takođe je rekao da je s Amber počeo da se viđa tek oko mesec dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka".

- Mislim da nikad nisam bio u blizini Amber za vreme njihovog braka - istakao je Mask, te je Depu i Amber savetovao da "zakopaju ratnu sekiru".

Međutim, jedan od pređašnjih svedoka, Džoš Dru, koji je bio oženjen za Amberinu najbolju prijateljicu Rakel "Roki" Penington, na pitanje Depovog advokata, Bendžamina Čua, o glumičinoj aferi s Karom odgovorio je potvrdno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

- Da li ti je Roki rekla da je Amber Herd imala aferu s Karom Delevinj dok je bila u braku s Džonijem Depom - upitao ga je advokat.

- Da, rekla mi je to - odgovorio je Džoš.

On je, takođe, potvrdio i da je Amber imala trojku s Ilonom i Karom. Depovi advokati navodno imaju četiri svedoka koji kažu da su videli Maska kako ide u Depov penthaus u martu 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading