ŠOKIRANA SAM, dan posle MAJČINE SMRTI se SVAĐAO sa Amber: Sestra Džonija Depa iznela JEZIVE detalje glumčevog života!

Autor:

Zabava

13.04.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Džonija Depa, Kristi Dembrovski, je bila svedok tokom suđenja glumca i njegove bivše supruga Amber Herd, a glumčeva sestra je otkrila neke nepoznate detalje.

ŠOKIRANA SAM, dan posle MAJČINE SMRTI se SVAĐAO sa Amber: Sestra Džonija Depa iznela JEZIVE detalje glumčevog života!

Foto: Tanjug/AP

Zvanično je počelo suđenje između glumca Džonija Depa i bivše supruge Amber Herd zbog navoda da je Džoni bio nasilan prema Amber.

Glumac od bivše supruge traži čak 50 miliona dolara odštete zbog klevete i laži, a advokati su odmah utvrdili da je ona zapravo ta koja je bila nasilna tokom braka.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Amber Herd na saslušanju

Dep se uvek sklanjao od Amber, a čak je iznajmljivao i drugu hotelsku sobu kada su putovali zajedno, a kao razlog su naveli traume iz detinjstva i loš odnos Džonijeve majke prema njegovom ocu, a sada je menadžerka i sestra od glumca, Kristi Dembrovski, bila svedok.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kristi Dembrovski, sestra Džonija Depa

Kristi je na samom početku ispričala da su doživljavali jezivo nasilje od majke:

- Vređala bi oca, tukla ga, a on bi se sklanjao. I nas je tukla i vređala - Džonija je zvala jednooki jer je kao dete imao problem s jednim okom, pa su mu lekari zatvarali zdravo oko kako bi se to drugo jačalo - ispričala je Kristi i dodala:

- Kasnije, kada se razbolela, preselio ju je u Los Anđeles, u kuću direktno preko puta njegove i obilazio je nekoliko puta dnevno. Plaćao je lekare, sestre, o svemu je brinuo - ispričala je glumčeva sestra, koja je dodala da tokom braka sa Vanesom Paradis nikada nisu imali svađe ni problema:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kristi Dembrovski, sestra Džonija Depa

- Bili su srećni. Bili su prijatelji. Njihov odnos je bio nešto posebno.

Nakon toga je Amber ušla u njihov život kada ju je Kristi upoznala na snimanju jednog filma, a nakon toga je Depp stupio u vezu sa njom. Kristi se prisetila i jednog sastanka sa modnom kućom Dior:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Suđenje Džonija Depa

- Hteli su da angažuju Džonija, imali smo sastanak sa njima, a Amber je ušla u sobu. Džoni joj je rekao da oni žele da ga angažuju, a tada sam videla gađenje na njenom licu - 'tebe da angažuju?! Zašto? Oni imaju stila, ti nemaš stila - tvrdi Džonijeva sestra.

Ona je istakla da nije prisustvovala navodnim tučama, ali da je znalo da nešto ne štima:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Džonij Dep tokom suđenja

Znala sam da se svađaju i zato sam svaki put kada bi odsedali u nekom hotelu iznajmljivala još jednu sobu da bi Džoni imao gde da se skloni. Primetila sam da se ponaša isto kao kada smo bili deca, kada bi se sklanjao od naše majke. Kao što je i otac radio NIsam želela da srlja, nije bilo u redu. Rekla sam mu makar predbračni da potpiše, da zaštiti decu Lili Rouz i Džeka, ali nije potpisan, Amber nije želela da potpiše - ispričala je Kristi, koja je potom otkrila da je samo dan nakon majčine smrti ušla u konflikt sa bratom:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Džonij Dep na suđenju sa Amber Herd

Bio je nervozan, rekao mi je da se svađaju, a ja sam pobesnela - dan posle majčine smrti? Otišla sam sama, a kasnije, kada sam se vratila do njega, on se pakovao da otputuje na promociju filma u Njujork koja je ranije bila zakazan. Sutradan je Amber podnela zatev za razvod braka. Bila sam šokirana zbog tajminga kada je to uradila. Tada je zatražila i zabranu prilaska - bila sam zgrožena... Nema reči kojima bih mogla opisati kako sam se osećala. Vreme kada je to uradila... zgadilo mi se - ispričala je Kristi tokom suđenja, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading