Manekenka izbola DEČKA na SMRT pa izbacila GOLU fotografiju! Završila na PSIHIJATRIJI, a svi je znate iz POPULARNOG SPOTA (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka ubila dečka, pa postavila golu fotografiju na Instagram.

Manekenka izbola DEČKA na SMRT pa izbacila GOLU fotografiju! Završila na PSIHIJATRIJI, a svi je znate iz POPULARNOG SPOTA (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/courtneytailor

Kortni Kleni (25), manekenka i influenserka, široj javnosti poznata kao Kortni Tejlor, uhapšena je zbog ubistva svog dečka Kristijana Obumselija (27) i prebačena u psihijatrijsku ustanovu.

 

 

Ona je nakon svađe Kristijana izbola nožem, a komšije su čule buku iz stana u Majamiju i pozvale policiju. Kristijan je hitno prebačen u bolnicu, ali je podlegao povredama usled velikog gubitka krvi, prenosi TMZ.

Ono što je sve šokiralo jeste to da je Kortni nakon što je ubila svog dečka izbacila eksplicitne fotografije na društvene mreže, a inače je i zarađivala od OnlyFans profila. Javnost ju je upoznala 2015. godine u spotu Džej Zija i Bebe Rekse za pesmu "Me, myself and I".

 

 

Kortni policiji nije otkrila motiv ubistva, ali je rekla da želi da sebi oduzbe život zbog čega je hitno prebačena u specijalizovanu psihijatrijsku ustanovu na posmatranje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading