SESTRA MAFIJAŠKOG ADVOKATA KOČI SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA

Autor: A. P./Republika

Hronika

05.05.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Đorđević brani svog brata Dejana Lazarevića koji slovi za mafijaškog advokata pošto brani Šarića kao i Belivuka i Miljkovića.

SESTRA MAFIJAŠKOG ADVOKATA KOČI SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA

Foto: ST/D. KADIĆ

Suđenje Darku Veskoviću i Nemanji Ivanovu za likvidaciju Blaža Đurovića u martu 2018. danas je odloženo jer se nije pojavila advokat Olivera Đorđevic koja zastupa Ivanova po zameničkom punomoćju umesto svog brata nedavno uhapšenog advokata Dejana Lazarevića. 

Suđenje za ubistvo Đurovića koje je od februara preuzeo da vodi sudija Višeg suda Stojan Petrović zakazano je još ranije za 11. maj, ali je i tada neizvesno održavanje glavnog pretresa pošto je Olivera Đorđevic u podnesku u kojem je danas pred početak ročišta, pored opravdanja za današnji nedolazak sud obavestila da ne zna da li će zbog složenosti postupka moći da brani Ivanova. 

Inače, Đorđevic brani svog brata Dejana Lazarevića osumnjičenog da je bio u klanu Darka Šarića nedavno osumnjičenog za nekoliko ubistava u regionu.

Lazarević, slovi za mafijaškog advokata pošto brani Šarića za šverc kokaina i pranje novca, ali i Belivuka i Miljkovića vođe klana optuženog za najmonstruoznije zločine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading