UBIJENA MANEKENKA U MOSKVI! Nestala iz hotela, pa pronađena mrtva SPAKOVANA U KOFER: Drugarica u suzama alarmirala, JEZIV prizor u GEPEKU KOLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijena manekenka Greta Vedler, pronađena mrtva nakon godinu dan spakovana u kofer!

UBIJENA MANEKENKA U MOSKVI! Nestala iz hotela, pa pronađena mrtva SPAKOVANA U KOFER: Drugarica u suzama alarmirala, JEZIV prizor u GEPEKU KOLA! (FOTO)

Foto: youtube

Manekenka Greta Vedler nestala je iz jednog moskovskog hotela 24. februara 2021. godine, a nešto više od godinu dana nakon nestanka, pronađena je mrtva u koferu, u gepeku automobila.

Mladić je naveo da je ubistvo počinio u hotelu u ulici Lesnaja u Moskvi, da bi potom telo u gepeku automobila odneo u gradić Lipeck, prenosi Channel Five.

Kako navode izvori, nakon izvršenja zločina, osumnjičeni je uništio sve tragove onoga što se dogodilo u hotelskoj sobi.

Telo je, po svoj prilici, nekako uspeo da spakuje u kofer, koji je potom stavio u gepek.

Nestanak je prijavila Gretina prijateljica kojoj je bilo sumnjivo to što joj Greta ne odgovara na poruke, niti na pozive, već umesto nje to čini nepoznati muškarac.

Prema njenim rečima, manekenka joj se ranije žalila da joj je bivši partner ukrao 150.000 rubalja i da ih joj nikad nije vratio, već je, naprotiv, počeo da je proganja i preti joj.

Zločin se očigledno dogodio u februaru prošle godine, a prethodnih dana telo manekenke je pronađeno na nekoliko desetina kilometara od Moske.

– Telo manekenke Velder pronađeno je u koferu u atuomobilu u Lipceku, a osumnjičeni je tamo i priveden – rekao je izvor iz policije, prenosi moskovska agencija Tsargrad.tv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading