ČISTKA USRED SEZONE: Crveno-beli SMENILI sportskog direktora, traže NOVOG!

Autor:

Sport

14.03.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grom iz vedra neba.

ČISTKA USRED SEZONE: Crveno-beli SMENILI sportskog direktora, traže NOVOG!

Foto: Starsport

Koreografija sa meča Zvezda - Vojvodina

Vojvodina je smenila trenera Slavoljuba Đorđevića zbog loših rezultata, a zajedno sa njim stadion "Karađorđe" napustio je i dosadašnji sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

Tim povodom oglasila se Stara dama srpskog fudbala saopštenjem za javnost.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je, nakon analize rezultata prvog tima u tekućoj sezoni, a posebno uzimajući u obzir poslednje četiri utakmice, danas sporazumno raskinuta saradnja sa sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim i šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem. Sada već bivšem sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom i šefu stručnog štaba Slavoljubu Đorđeviću, fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i svemu što su uradili za naš klub i želi im mnogo sreće i uspeha u njihovoj daljoj karijeri - naveli su novosadski crveno-beli, koji još dodaju:

Republika

Foto: Starsport

Voša traži novog trenera i sportskog direktora

O imenovanju novog sportskog direktora i šefa stručnog štaba, sportska javnost biće obaveštena naknadno – saopšteno je iz FK Vojvodina.

Podsetimo, Vojvodina je nanizala četiri poraza u šampionatu. od Radnika, Kolubare, TSC  i Radničkog iz Niša. Sva četiri puta je poražena s 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading