UMRETI TAKO BRZO JE PORAŽAVAJUĆE: Porodica preminule misice NEUTEŠNA, otkrili pravi uzrok SMRTI!

Autor:

Zabava

03.02.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša mis SAD-a, Čelsi Krist, tragično je preminula skokom sa solitera, a sada je njen otac otkrio koje probleme je imala.

UMRETI TAKO BRZO JE PORAŽAVAJUĆE: Porodica preminule misice NEUTEŠNA, otkrili pravi uzrok SMRTI!

Foto: printscreen/instagram.com

Čelsi Krist je u nedelju ujutru na društvenim mrežama objavila poruku: "Neka vam ovaj dan donese odmor i mir", a nakon samo par sati je tragično sebi oduzela život tako što je skočila sa jednog solitera na Menhetnu.

 

 

Njen otac, Rodni Krist, je tada rekao da je bila "čista", da nije konzumirala drogu i alkohol i da smatra da ju je depresija dovela do toga da na ovaj način oduzme sebi život.

 

 

- Bila je čista koliko se može biti, nije uzimala nikakve lekove ili lekove na recept, nikad nije imala problema sa zloupotrebom supstanci, mislim da je to imalo mnogo veze sa porodičnom disfunkcijom, ona je bila tužna - rekao je ožalošćeni otac za "The Post".

 

 

Dan nakon njene smrti njen deda, Geri Simpkins, je istakao da je porodica ogorčena:

 

 

- Umreti tako brzo je poražavajuće. Tako je teško zamisliti da je jednog minuta ovde, a jednog trenutka ne. I znaš da je jedini način da je ikada ponovo vidiš kada i sam umreš - rekao je njen deda, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading