ČULE SMO SE PROŠLE NEDELJE, NE MOGU DA SE NOSIM SA OVIM: Oglasila se prijateljica PREMINULE MISICE, a njene reče KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi Krist, bivša misica SAD-a preminula je u nedelju ujutru nakon što je skočila sa zgrade, a sada se oglasila i njena najbolja drugarica.

ČULE SMO SE PROŠLE NEDELJE, NE MOGU DA SE NOSIM SA OVIM: Oglasila se prijateljica PREMINULE MISICE, a njene reče KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Bivša mis SAD-a Čelsi Krist preminula je u nedelju ujutru nakon što je skočila sa jedne zgrade na Menhetnu, a ovu tužnu vest je potvrdila njena porodica:

- Sa velikom tugom delimo vest o smrti naše voljene Čelsi. Njena svetlost je inspirisala druge širom sveta svojom lepotom i snagom. Brinula je, volela, smejala se i sijala - rekla je njena porodica, prenosi CNN.

Česlijeva prijateljica Kenija Mur rekla je da je bila slomljena kada je čula šta se dogodilo i otkrila da su njih dve razgovarale nedelju pre njene smrti i da nije slutila da će misica sebi oduzeti život.

- Uvek smo slale poruke jedna drugoj i uvek smo bile u kontaktu. Bila je veličanstveno ljudsko biće i tako slatka i brižna da jednostavno ne mogu da se nosim sa ovim. Čule smo se prošle nedelje... Učinila me je tako ponosnom što je zovem svojom sestrom i ceo svet ponosnim. Pravi uzor! Ugledala sam se na nju - napisala je Kenija na svom Instagram nalogu.

Takođe, mis SAD-a 2006. godine, Tara Koner, se takođe oglasila i izjavila da je ostala "bez reči":

 

 

- Nikad ne znaš kroz šta neko prolazi. Tvoje prisustvo na ovom svetu je dirnulo toliko života, uključujući i moj! Previše ljudi pati u tišini... Ako se boriš, preklinjem te da kažeš nešto! Počivaj u moći moja slatka sestro! - napisala je neutešna misica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading