PARTIZAN IZGUBIO, ALI NADIGRAO RUSKOG VELIKANA: Crno-beli imaju za čime da žale, Dinamo "UKRAO" pobedu!

Autor:

Sport

02.02.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana doživeli su drugi poraz na pripremama u Turskoj.

PARTIZAN IZGUBIO, ALI NADIGRAO RUSKOG VELIKANA: Crno-beli imaju za čime da žale, Dinamo "UKRAO" pobedu!

Foto: FK Partizan

Partizan je u jakoj proveri poražen od ruskog velikana Dinama iz Moskve rezultatom 2:1.

Crno-beli su bili bolji rival na ovom meču, ali su nezasluženo izgubili, pre svega zbog velikog broja promašaja srpskog velikana.

Aleksandar Stanojević je na teren izveo veoma mladu postavu sa Milovanovićem, Baždarom, Jovićem i Popovićem.

Dinamo je poveo iz prve šanse već u 5. minutu, kada je perfektan slobodan udarac izveo Fomin.

Samo četiri minuta kasnije veliku šansu propustio je Vujačić posle sjajnog kornera Jojića. Na sledeće šanse se čekalo nešto duže, a pripretili su Smolov na jednoj i Jović na drugoj strani.

Partizanu je pripala završnica prvog poluvremena. Srpski tim je u ovom periodu propustio nekoliko velikih šansi. Markovićev udarac fantastično je odbranio Šunjin, a potom je Vujačić sa tri metra promašio ceo gol posle novog kornera Jojića.

U drugom poluvremenu Stanojević je uveo Natha, Rikarda i Meniga, a napadač sa Zelenortskih ostrva je već u 48. minut ozbiljno zapretio, ali je šutirao pored gola.

Partizan je nastavio da opseda gol rivala, a Rikardu je u 61. minutu poništen pogodak zbog ofsajda. Samo tri minuta kasnije velika prilika za Terzića, ali Šunjin je ponovo neverovatno odbranio.

Konačno, posle kornera u 65. minutu crno-beli stižu do zasluženog gola. Nakon kornera je nastala pometnja u petercu moskovljana nakon čega je lopta stigla do Vujačića koji pogađa prečku. Njegov udarac je popravio Natho koji glavom donosi poravnanje.

Do kraja meča Partizan je imao još nekoliko opasnih napada, ali je Dinamo stigao do pobede. Vladislav Galkin je posle centaršuta Fomina iz kornera ostao usamljen i preciznim udarcem savladao Popovića.

Na kraju pobeda Dinama, iako je po svemu viđenom Partizanom zaslužio mnogo više od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading