OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA KIM DŽONG UNA! Mediji bruje: Da li se lider Severne Koreje odlučio na ovaj šokantan potez?!

Autor: Republika

Svet

03.02.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severnokorejski lider Kim Džong Un najverovatnije je imao operaciju smanjena želuca da bi izgubio što više kilograma i tako sačuvao zdravlje, piše britanski San, koji se naširoko bavi drastičnom promenom fizičkog izgleda vođe najzatvorenije zemlje sveta.

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA KIM DŽONG UNA! Mediji bruje: Da li se lider Severne Koreje odlučio na ovaj šokantan potez?!

Foto: Tanjug/AP

Kim Džong Un

Kim je, naime, izgubio oko 20 kilograma od početka 2021, pa su zapadni mediji najpre spekulisali da on možda ima neke zdravstvene probleme da bi sad tabloid iz Ujedinjenog Kraljevstva dao potpuno drugačije viđenje njegovog stanja.

Kako su naveli novinari, Džong Un se na komplikovan hirurški zahvat najverovatnije odlučio zbog opasnosti od srčanih problema i holesterola, budući da je opšte poznato da je pušač.

Takođe, navodno je mučio muku i s gihtom, koji se često javlja kao posledica lošeg stila života. 

Inače, Severna Koreja je poslednjih dana sprovela nekoliko testiranja projektila dugog dometa, pa su SAD, uz podršku Britanije i Francuske, zatražile od Saveta bezbednosti UN sastanak iza zatvorenih vrata pronalaženja načina za rešenje te situacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading