MORBIDNO! JOVANI JEREMIĆ JAVILI DA JE POGINULA: Voditeljka VAN SEBE, odmah se oglasila, a u sve je umešan i njen KOLEGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je doživela neprijatnost kada je osvanuo snimak na kom, na prvom pogledu, deluje da je voditeljka preminula, a da sve to izveštava Mladen Mijatović.

MORBIDNO! JOVANI JEREMIĆ JAVILI DA JE POGINULA: Voditeljka VAN SEBE, odmah se oglasila, a u sve je umešan i njen KOLEGA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Jovana Jeremić je doživela pravi šok danas kada se probudila, jer su joj fanovi javili da je preminula.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

Naime, voditeljki su njeni fanovi poslali video snimak na kom je Jovana na naslovnoj slici, i to u crno-belo boji, što se koristi kada neko premine.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Najveći šok je ipak bio to što naslov videa, na prvo pogled, deluje kao da je voditeljka preminula, i da sve to javlja njen kolega Mladen Mijatović.

Republika

Foto: printscreen

Morbidan snimak

- Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na Jutjubu. Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: "Ja sam noćna mora koja vas neće proći". Probudite se što pre zato sami, 40 godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona! - poručila je Jovana za Informer, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading