SAŠA MATIĆ RASPLAKAO JELENU ROZGU: Pevač otkrio NEPOZNATE DETALJE, pa progovorio o ĆERKI!

Autor:

Zabava

08.01.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić je gostovao u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, pa je tako rešio da otkrije nepoznate detalje između njega i Jelene Rozge.

SAŠA MATIĆ RASPLAKAO JELENU ROZGU: Pevač otkrio NEPOZNATE DETALJE, pa progovorio o ĆERKI!

Foto: Promo

Saša Matić

Jovana Jeremić je ovog jutra ugostila legendarnog pevača Sašu Matića koji je nedavno izbacio album koji je odmah osvojio srca širom regiona.

Saša je rešio da progovori u svom uspehu u Jovaninom jutarnjem programu.

Republika

Foto: Promo

Saša Matić

- Svaki ozbiljan pevač mora da izbaci album u nekom momentu, mislim da je još aktualno izbacivati albume bar na 3-4 godine. Ja se zasad držim dobro. Dva života znači da sam jedan sanjao, a drugi živeo. Ovo što sam danas, to sam želeo ceo život. Kad sam izbacio prvi album, bilo je pitanje šta sad, ali verovao sam u sebe, ono što želiš jako to i ostvariš - počinje pevač, i dodaje kako je došlo do dueta sa Jelenom Rozgom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Matić

- Mi smo prijatelji dugogodišnji, dugo godina smo tražili pesmu. Ja sam joj rekao ''Kad se ukaže dobra pesma, tad snimamo'', nećemo snimati bilo šta. Odmah mi je rekla ''Ajme Saša ja sam se rasplakala'' - priča pevač, a prenosi Pink.rs.

Za sam kraj Saša je rešio da otkrije kako je proveo Novu godinu i šta je poželeo:

- Novu godinu sam proslavio radno, imao sam temeratruru, rekao sam sebi na trećoj pesmi ili ideš do kraja ili silaziš sa bine, i ostao sam do kraja. Sebi sam za Novu godinu poželeo da odsviramo taj koncert, porodici zdravlje i ćerki da uspe da upiše taj fakultet koji hoće - zaključio je Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading