OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU: Bilo je jako NEPRIJATNO, a za sve je kriva ONA!

Autor:

Zabava

03.01.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je juče odjeknula vest da je Tanja Savić napustila snimanje emisije kod Ognjena Amidžija, a do sada se samo spekulisalo koji su razlozi.

OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU: Bilo je jako NEPRIJATNO, a za sve je kriva ONA!

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić je napustila snimanje novogodišnje emisije "Amidži šou", a nikome do sada nije bio jasan pravi razlog.

 

 

Tanja je nakon pola sata snimanja bez reči ustala i napustila emisiju, a sada je otkriveno da je pevačica napustila snimanje zbog voditeljke Jovane Jeremić, koja je u jutarnjem programu otkrila da je Tanja u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

 

 

- Situacija na snimanju je bila krajnje neprijatna. Tanja nije znala da će zajedno sa njom gostovati Jovana Jeremić. Čim je videla da voditeljka ulazi u šminkernicu prevrnula je očima, ali je ipak ostala, jer je želela da ispoštuje Ognjena Amidžića - priča izvor za "Blic" i dodaje:

 

 

- Međutim kada je počelo snimanje emisije, nastao je haos. Jovana je sve vreme peckala Tanju, dok pevačica nije želela da se raspravlja sa voditeljkom. Kako joj je u tom trenutku bilo neprijatno, odlučila je da ustane i napusti emisiju - zaključuje izvor, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

03.01.2022 10:59

Bravo Tanja, treba nevaspitanima i bezobraznim da moze neko cutke da je ponizi. Zena je u cilju da postane popularna veoma napadna i teska.

Odgovori 25 2
Nebojša Berak

04.01.2022 04:45

Na zalost Tanja nije bila dorasla da joj na svaki Jovanin komentar odgovori sa DA STAFORD I ODRON ČARDAŠ MEĐU NOGAMA. Primitivna, nepismena bahata Jovana je olicenje unistenja sistema vrednosti. Takvi nekada ne bi mogli dalje od portirnice bilo koje TV a kamoli sa nacionalnom frekvencijom.

Odgovori 10 2
Bumbar

02.02.2022 10:02

Jovana retko odvratna i iritatna osoba, bogla bi se prepucavati ko je kakav! Što nije zvala Lepu Brenu pa pokazala širok dijapazon svog bezobrazluka. Zla osoba!!!!!!!