NAKON SMRTI SINA POKUŠALA DA SE UBIJE? Pevačica podelila JEZIVE poruke, pa završila u BOLNICI!

Autor:

Zabava

14.01.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šinejd O'Konor je pretrpela veliki gubat kada joj se sin ubio 7. januara, a sada je pokušala i ona sebi da oduzme život.

NAKON SMRTI SINA POKUŠALA DA SE UBIJE? Pevačica podelila JEZIVE poruke, pa završila u BOLNICI!

Foto: printscreen

Pevačica Šinejd O'Konor je nedavno izgubila svog sina Šejna, a sada je primljena u bolnicu jer nije mogla da se izbori sa smrti sina.

Pevačicin sin je imao samo 17 godina, a tragično je sebi oduzeo život dok je Šinejd preuzela svu krivicu na sebe.

 

 

Foto:  

- Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živeti bez njega. Sve što doatknem, uništim. Ostala sam zbog njega , a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, a nisam - napisala je Šinejd na svom Tviter nalogu i dodala:

 

 

- Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje - stoji u poslednjem tvitu na Šinejdinom profilu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Šinejd O'Konor

Podsetimo, njen sin je pronađen mrtav 7. januara samo nekoliko dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Pevačica je rekla da je Šejn planirao soju sahranu mesec dana pre nego što se ubio, a razlog samoubistva je bilo narušeno mentalno zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading