TUGA U CELOM SVETU! PREMINULA ČUVENA DEVOJČICA KOJA JE ŽIVELA KAO BENDŽAMIN BATON: Imala je 15, a njeno telo je izgledalo kao da je preživela 120 godina

Autor:

Zabava

14.01.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adalija Rouz (15) je preminula u svom domu nakon teške i retke bolesti, sindroma ubraznog starenja.

TUGA U CELOM SVETU! PREMINULA ČUVENA DEVOJČICA KOJA JE ŽIVELA KAO BENDŽAMIN BATON:  Imala je 15, a njeno telo je izgledalo kao da je preživela 120 godina

Foto: instagram

Adalija Rouz je poznata jutjuberka iz Teksasa, a preminula je u samo 15. godini života nakon borbe sa teškom i retkom bolesti, o kojoj je otvoreno govorila.

 

 

Adalija se postala poznata zbog sindroma ubrzanog starenja koji se pojavljuje u ranom detinjstvu i koji dovodi do prevremene smrti, a bila je visoka samo 91 centimetar i imala je 23 kilograma.

Vest o njenoj smrti je potvrdila njena porodica.

 

 

- U 19 sati, 12. januara 2022., Edelia Roze Vilijams je napustila ovaj svet. Na svet je došla u tišini i tako otišla, ali njen život je bio mnogo više od tišine. Dotakla je milione ljudi i ostavila najveći trag kod svih koji su je poznavali. Bol je prestala i sada pleše na svu muziku koju voli.

 

 

- Voleli bismo da ovo nije istina, ali nažalost jeste. Želimo da zahvalimo svima koji su je voleli i podržavali. Hvala svim njenim lekarima i medicinskim sestrama koji su je godinama lečili - napisala je porodica.

 

 

"Bila je inspiracija mnogima, jako mi je žao", "Počivala u miru, malena", "Ovo me tako rastužilo. Edalia Roze je donela toliko sreće i radosti na ovaj svet. Počivala u miru", "Jako sam je volela. Bila je inspiracija mnogima. Neka sada zasluženo počiva u miru", "Odmaraj sada, mali anđele", su samo neki su komentari saučešća - prenosi Kurir.

Jutjuberka je objavljivala savete o šminki, radila je plesne izazove, a ptralica ju je više od 400.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.01.2022 16:24

Neka Bog da mir i spokoj ovoj hrabroj devojci a utehu njenim roditeljima i bližnjima koji su je voleli! 😢😞

Odgovori 20 1