OGLASIO SE MILI NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Otišao sam samo na PREGLED, a onda su me HITNO operisali!

Autor:

Zabava

14.01.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandar Milić Mili je nedavno napustio bolnicu u Turskoj gde je hitno morao da operiše želudac.

OGLASIO SE MILI NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Otišao sam samo na PREGLED, a onda su me HITNO operisali!

Foto: Srpski telegraf

Aleksandar Milić Mili, član žirija "Zvezda Granda" nedavno je završio u bolnici u Turskoj kako bi operisao želudac, a iako je planirao za Novu godinu da otputuje u toplije krajeve, nažalost ipak je dočekao u bolnici.

Foto: instagram.com/miligramofficial

Mili u bolnici

Mili je sada rešio za Grand Online da ispriča šta se tačno izdešavalo pre nego što je hospitalizovan.

- To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili i dodao da se nada da će uskoro vratiti dobru formu, na kojoj mu mnogi zavide.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili

- Mršavim jer moram da zvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i zvaćem ugavnom - kroz smeh je rekao Mili, a prenosi Kurir.

Mili je proveo samo nekoliko dana u bolnici u Istanbulu, a nakon toga se vratio u Beograd gde je nastavio sa radom, a kompozitor tvrdi da će njegovi kandidati napraviti veliku stvar u muzici.

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Milić Mili

- Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vidim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega - ispričao je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading