NAKON DUŠKOVIH BATINA PRONAŠLA MIR NA MAJČINOM GROBU: Jelena Karleuša podelila EMOTIVNU sliku! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je podelila sliku na svom Instagram nalogu kako vreme provodi na grobu svoje majke Divne Karleuše.

NAKON DUŠKOVIH BATINA PRONAŠLA MIR NA MAJČINOM GROBU: Jelena Karleuša podelila EMOTIVNU sliku! (FOTO)

Foto: Republika

Jelena Karleuša je za Božić, 7. januara, prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a on je dobio zabranu prilaska od 48 sati, koja se kasnije produžila na 30 dana.

Pevačica nije želela da se oglašava nakon skandala, a neretko objavi po koju sliku na svoje društvene mreže.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Karleušina objava

Jelena je sada objavila sliku sa groba pokojne Divne Karleuše, pa možemo da vidimo da je utehu nakon svega potražila kod nje.

Podsetimo, Jelena je prijavila Duška jer je pred gostima prvo pljunuo, a potom i lupio šamar. Nakon incidenta oglasio se fudbaler koji je demantovao da je podigao ruku na pevačicu.

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene - napisao je Tošić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading