UBIJENA POZNATA GLUMICA: Ispalili niz hitaca na nju DOK JE ČEKALA SINA!

Autor:

Zabava

17.12.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Tania Mendoza preminula je u 42. godini života, nakon što je na nju ispaljeno više hitaca dok je čekala svog sina.

UBIJENA POZNATA GLUMICA: Ispalili niz hitaca na nju DOK JE ČEKALA SINA!

Foto: printscreen

Tania Mendoza, meksička glumica i pevačica, ubijena je dok je čekala svog 11-godišnjeg sina ispred fudbalske akademije u državi Morelos.

Kako BBC saznaje, Tania je čekala svoj sina sa drugim roditeljima da završi utakmicu, a onda su dvojica naoružanih muškaraca pristigla na motoru. Nepoznati muškarci su ispalili više hitaca ka glumici pre nego što su pobegli.

Policija je pokrenula potragu za osumnjičenima, međutim još nije nije uhapšen. Nisu našli motiv za ubistvo, pa im je tako teže da nađu krivce. Ipak, policija je rekla da će slučaj voditi kao zločin zbog pola.

Mendoza je umrla u 42-oj godini života, a proslavila se 2005. godine nakon što je odigrala glavnu ulogu u "La Reina del Sur". Tania je glumila u mnogobrojnim meksičkim telenovelama, a poslednjih godina se posvetili muzici, pa je tako snimila pet albuma.

Glumica je imala tragičan događaj, kada je 2010. godine oteta sa svojom porodicom, kada joj je sin imao samo šest meseci. Od tada je bila na oprezu, pa je tako Uredu glavnog državnog advokata prijavljivala pretnje smrću koje je dobijala.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading