BEN AFLEK STAVIO TAČKU NA GLASINE: Sa Dženifer mi je PRELEPO!

Autor:

Zabava

03.12.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Ben Aflek je napokon progovorio o svojoj vezi sa latino divom Dženifer Lopez.

BEN AFLEK STAVIO TAČKU NA GLASINE: Sa Dženifer mi je PRELEPO!

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek su bili u vezi početkom 2000-ih godina, a pre par meseci su odlučili da obnove romansu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez

Lopez je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, a ubrzo nakon toga je ušla u vezu sa glumcem, te su zbog toga mnogi tvrdili da je njihova veza samo marketinški potez.

Ben je napokon rešio da stavi tačke na ove glasine, a prema njegovim rečima čini se da je veza dosta ozbiljnija nego što se spekuliše.

Republika

Foto: instagram.com/jlo

Dženifer Lopez

 

- Mogu reći da mi je to definitivno prelepo. I, znate, jedna od stvari koje sada stvarno cenim u svim aspektima svog života je to što se sve tako događalo i odrazilo na mene. Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran. Teško je reći ko ima više koristi, ne ulazeći u detalje o tračevima. I to je dobra priča. To je sjajna priča. Možete pisati pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije pametno sve deliti sa svetom. Znam da mi je prijatnije ako postavim zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim govoriti o svom privatnom životu u novinama. Malo ću se suzdržati -  izjavio je Ben za WSJ.

Glumac je izjavio da je zahvalan Dženifer što mu je pružila drugu šansu, kao i da se tokom godina dosta opametio. 

Jako sam srećan što sam u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali ni prvu. Srećan sam zbog svih lekcija koje sam poslednjih pet godina naučio u životu, zbog velikih problema u kojima sam se našao, najviše zbog boli koju sam naneo drugim ljudima - rekao je glumac.

Podsetimo, Aflek iza sebe ima turbulentan brak sa glumicom Dženifer Garner, u kom nije mogao da se odrekne dva najveća poroka - kocke i alkohola. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading