MADONI OBRISANE SVE EKSPLICITNE FOTKE: Kompanija "Meta" pop ikoni poslala JASAN ODGOVOR, ona digla POBUNU javno! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici kompanije ,,Meta", nakon eksplicitnih fotografija pevačice i pop ikone Madone, doneli su odluku da sav neprimeren sadržaj uklone sa platforme.

MADONI OBRISANE SVE EKSPLICITNE FOTKE: Kompanija "Meta" pop ikoni poslala JASAN ODGOVOR, ona digla POBUNU javno! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Pop ikona i pevačica Madona nedavno je na svom Instagram profilu objavila kompromitujući sadržaj, odnosno eksplicitne fotografije, koje su u sekundi postale viralne na pomenutoj platformi. Međutim, to nije dugo trajalo, pa je njenom radu na put stala kompanija ,,Meta", zapravo njeni čelnici, koji su nakon mnogih prijava, doneli odluku da pored tih fotografija, obrišu i ostale za koje su smatrali da su neprimerene. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

No, Madona ne bi bila ona, da ne udari kontru, pa nakon što su joj sve eksplicitne fotografije obrisane, ona je ponovo objavila, ali se iz drugog puta odlučila da to ipak budu cenzurisani kadrovi. Nakon što je ponovo objavila sve fotografije, obratila se odgovornim ljudima u kompaniji, pozivajući se da na diskriminaciju i seksizam. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Ono što je pop ikona želela da istakne jeste da ženske bradavice ne bi trebalo da budu jedini deo tela na ženi koji je eksplicitan. 

- Još uvek mi je zapanjujuća činjenica da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskoga tela, osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da se doživi kao erotska?! A šta je sa ženskom guzicom koja nikad nigde nije cenzurisana - napisala je Madona i dodala kako se ona već četiri decenije bori s cenzurom, seksizmom, starosnom diskriminacijom i mizoginijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Nakon nekog vremena, ubrzo je stigao i odgovor od kompanije ,,Meta", koja je obrazložila da su pravila jasna i da važe za sve isto, bez bilo kakvih izuzetaka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

- Uklonili smo Madoninu objavu zbog kršenja naših pravila protiv golotinje odraslih. Razumemo da se neće uvek svi složiti s našim mišljenjem gde podvlačimo crtu, ali naša pravila su osmišljena kako bismo pomogli ljudima svih starosnih grupa da se osećaju sigurno dok koriste naše aplikacije. Istovremeno, ostavljamo što više prostora za izražavanje - rekla je ona, prenosi "CNN".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading