GREBE SE OD MARIJE ZA BRIJAČE! Šerifovićeva otkrila šta donosi Draganu Stojkoviću iz Amerike: BOSKE, SAD SI NAMIREN!

Autor:

Zabava

01.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkrila je šta donosi iz Amerike Draganu Stojkovićui Bosancu.

GREBE SE OD MARIJE ZA BRIJAČE! Šerifovićeva otkrila šta donosi Draganu Stojkoviću iz Amerike: BOSKE, SAD SI NAMIREN!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marija Šerifović trenutno boravi u Americi, gde se odmara i puni baterije za nove poslovne poduhvate. Pevačica redovno snima vlogove kako provodi dane u Los Anđelesu, a ovog puta je otkrila da joj Dragan Stojković Bosanac traži da mu donese lekove iz Amerike.

- Osim što smo išli po kućama ceo dan danas i jeli, došlo je vreme da se ovaj dan završi i, verovali ili ne, moram da idem da ispunim misiju jer su me svi ljudi iz Evrope zamolili da uradim nešto što meni ne predstavlja nikakav problem. Treba da idem i kupim im američke slatkiše - rekla je veselo Marija i uputila se ka svojim kolima.

 

 

Šerifovićeva je objasnila da je trenutno stanje u Americi mirno i da sve funkcioniše normalno. Da se održavaju koncerti, rade svi tržni centri, ali je važno da svi nose maske. Ušla je u prodavnicu i počela da kupuje slatkiše koje su joj prijatelji naručili. Međutim, sve je iznenadila kada je otišla u odeljak gde stoje lekovi i suplementi.

- Veliki pozdrav za našeg dragog Bosanca i mog dobrog Bosanca, kome ja odavde donosim vitamine. Ima lekovi, Boske - našalila se Marija.

 

 

Kada je našla sva tri leka koja joj je Bosanac naručio, rekla je da ima još jedna stvar koju joj kompozitor uvek poručuje.

- Bosanac tvrdi da brijači za muškarce nisu isti u Srbiji kao u Americi, tako da mu ja uzimam poslednja dva komada. Boske, sad si namiren, sve sam ti našla - ponosno je rekla pevačica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading