SUPRUGA EL ČAPA ZAGLAVILA ROBIJU: Udala se za kralja droge dok je bila tinejdžerka, zbog saradnje sa istragom dobila blažu kaznu

Autor:

Svet

01.12.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki sud izrekao je kaznu od tri godine zatvora Emi Koronel Aispuro, supruzi meksičkog narko-bosa Hoakina El Čapa Guzmana, nakon što je priznala krivicu za pomaganje narko kartelu Sinaloa.

SUPRUGA EL ČAPA ZAGLAVILA ROBIJU: Udala se za kralja droge dok je bila tinejdžerka, zbog saradnje sa istragom dobila blažu kaznu

Foto: Tanjug/AP

Pre izricanja presude pred saveznim sudom u Vašingtonu, Aispuro (32) molila je američkog okružnog sudiju Rudolfa Kontrerasa da pokaže milost.

- Uz dužno poštovanje, obraćam Vam se danas da izrazim svoje istinsko žaljenje zbog bilo kakve štete koju sam možda učinila, i molim Vas i sve građane ove zemlje da mi oprostite - rekla je ona, prenosi Rojters.

Kazna je manja od četiri godine zatvora, koliko su tražili tužioci, a sudija Rudolf Kontreras rekao je da je ona bila mlada tinejdžerka kada se udala za kralja droge i da je sarađivala nakon hapšenja u februaru 2021. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ema Koronel Aispuro


Ema Koronel Aispuro, koja je uhapšena u februaru, priznala da je pomogla svom suprugu u upravljanju njegovim kriminalnim poslovima vrednim više milijardi dolara.

Meksički narkobos El Čapo proglašen je krivim za vođenje kriminalne organizacije koja je prokrijumčarila tone droge u SAD zbog čega je osuđen na doživotnu kaznu zatvora 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading