MRKA MI JE MUVAO ŽENU NA MOJE OČI! Milutin Popović Zahar ogolio dušu: PREDA MNOM JOJ JE DAVAO KOMPLIMENTE!

Autor:

Zabava

01.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozirot Milutin Popović Zahar u svojoj ispovesti otkrio je da je Milutin Mrkonjić muvao njegovu ženu na njegove oči.

MRKA MI JE MUVAO ŽENU NA MOJE OČI! Milutin Popović Zahar ogolio dušu: PREDA MNOM JOJ JE DAVAO KOMPLIMENTE!

Foto: e-stock agency/printscreen/youtube.com

Kompozitor i muzičar Milutin Popović Zahar (83), koji je bio veliki prijatelj pokojnog Milutina Mrkonjića, kaže da je političar svojevremeno bio veliki šarmer, pa se i njegovoj supruzi nabacivao na njegove oči! Zahar je u ispovesti za Srpski telegraf i Republika.rs ispričao da Mrki niko nikada nije zamerao što je na svakom koraku šarmirao žene, te i da mu je Ana Bekuta bila centar sveta i žena koju je najviše voleo.

- I danas pamtim svako druženje s Mrkom. Mnogo mi je žao što nas je napustio jedan takav čovek. Sećamo se da smo sedeli u kafani do ujutru, sve dok Mrka ne kaže da može da se ide kući. Pola Vlade je sedelo s nama, Dačić, političari, ja i moja supruga. Bio je veliki šarmer, preda mnom je mojoj ženi davao komplimente. Na moje oči, ali se nikad nisam ljutio. Nisam mu zamerao. Mrka nije voleo elitu, gadio se toga. Imao je drugare pevače koji su pevali po kafanama, a nikad nisu mnogo zarađivali, nisu bili deo estrade. On je bio bolestan kad se zaljubio u Anu, mada ne verujem da je iko to znao. Imao je probleme o kojima je ćutao. Ana mu je davala dinamiku, pored njega je procvetala i ponosio se takvom ženom. Žena Dragana mu nije titrala, nije mu ispunjavala sve želje kao Ana. Ponosio se što je s pevačicom, kao što je Bekuta. Sve joj je oko koncerata sređivao i organizovao. Njoj je to mnogo prijalo. Jednom smo sedeli Ana i ja bez njega. Ona je bila umorna, a terali smo je da peva. Ja kažem: "Mrko sad ću da ti izmasiram Anu da bolje peva", a on mi preti preko telefona i kaže: "Samo je pipni, pokazaću ti ja!" Eto koliko je voleo - priča Zahar i nastavlja:

Republika

Foto: e-stock agency

 

 

Od Brene sam lično ja napravio zvezdu

Zahar tvrdi da je on najzaslužniji za to što je Lepa Brena napravila vanserijsku karijeru, te i da nije insistirao na tome da je progura, ona bi se danas bavila skroz drugim poslom.

- Od Lepe Brene sam lično ja napravio ovo što je danas. Da nije mene, ona bi bila prosečna tinejdžerka koja igra košarku. Ne verujem da bi bila uspešna ovoliko. Nisu mi za sav rad tokom karijere dali nacionalnu penziju iako sam je zaslužio. Ima ovu regularnu, ali kad se skupi gde sam sve pevao, šta sam sve radio, ljudi ne bi verovali! Nisam sebe nikada reklamirao. Stideo sam se da sebe reklamiram, zato sam tako prošao. Narod ne zna dokle sam stigao i šta sam sve ostvario - kaže Popović.

- Sa Anom je Milutin imao sve, ali nije hteo da se razvede. Kao da je voleo obe žene paralelno. Ponašao se kao tinejdžer kad je pored Ane, platonski je voleo. Ona je navikla na to da je boemčina, često ga nije bilo kod kuće, ali Anu, koliko znam, nije varao. Muvao je stalno pevačice pred svima, nema koju nije šarmirao, ali nije nijednu vodio u krevet. Ne znam što to pričaju, ja bih to znao sigurno jer znam sva dešavanja na estradi.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

 

Milomir Marić je ružan čovek!

Zahar se našalio na račun Milomira Marića jer je nedavno gostovao na Hepi televiziji, pa je rekao da je on ružan čovek među lepim voditeljkama.

- Marić je ovako super, ali je ružan čovek! Skoro sam gostovao na Hepiju, ali znam da to nije pametno jer su tamo svi preležali KOVID-19. Ipak, sve voditeljke su tamo lepe, ali Marić i ne toliko. Svakako dobro radi svoj posao - rekao je kompozitor kroz smeh

Popović kaže da zna sve tajne iz estradnih krugova, ali se uvek trudio da gleda svoja posla i da ne priča o tajnama pevača.

- Malo sam usporio u poslednje vreme, pa se ne krećem toliko u estradnim krugovima. Zasitio sam se svega. Bio sam prijatelj s najvećim pevačima, od Tozovca preko Merime i Tome Zdravkovića, a mnogi i ne znaju kome sam sve radio pesme. Sa Merimom sam uzeo silne nagrade, žena sa takvim glasom se više neće roditi. Znam mnoge tajne pevača, ali kakav bih ja čovek bio ako bih išao okolo da pričam o svemu. Gledam svoja posla, bavim se komponovanjem i muzikom generalno, tako da me jedino to sada zanima - kaže Milutin i objašnjava da je u dobrim odnosima i sa bivšom suprugom Gocom Lazarević:

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

 

 

Estradnjaci kradu, pa se ne krste

Popović kaže da je šokiran činjenicom da pevači, umesto da prave i nalaze svoje pesme, mahom kradu muziku i matrice od Grka i Bugara, pa se kasnije s njima godinama sude.

- Svi živi danas prepevavaju pesme, meni je to jezivo. Kako je moguće da niko ne može da nađe pesmu za sebe, tekst za sebe i aranžman? Nerealno mi je da nema kreativnosti. Samo kradu i ne krste se, redom od Grka i Bugara, ovi ih posle tuže, pa silne pare daju i gube bezveze - kaže muzičar.

- Sa Gocom Lazarević se čujem, ostali smo u super odnosima, ali nije da se non-stop viđamo. Ona ne snima nove pesme jer nema autora da prave hitove. Sad je drugo vreme, zato te pevačice njene generacije pevaju hitove od pre 40 godina gde god se pojave. To što mi je Goca bivša žena ne znači da ne treba da smo u korektnim odnosima. Svaki čovek treba da ima mir u duši. Od svađe nema ništa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NV

01.12.2021 10:22

Auuuu koliko I'ma ovih takozvanih estradnih umetnika sa zsluznom nacionalnom penzijom?Gotovo svaki drugi I'ma tu penziju,a pitam se koliko I'ma lekara,professors,naucnika,Inzenjera?Sramota!!!A da ne kazem kako se svi sahranjuju u aleji zasluznih gradjana,sve je devalvirano u ovoj nasoj Srbiji,strasno

Odgovori 18 4