EVO KAKO IZGLEDA SIN MAJKLA DŽEKSONA: Otac mu je preminuo kada je imao 7 godina, a BIOLOŠKU majku nikad nije upoznao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Džekson je iza sebe ostavio sina Bigija, koji je prvi put progovorio o tome šta je zamerio ocu.

Republika

Foto: youtube.com/Rafael Ahmed

Majkl Džekson

 

Iako je godinama unazad pokušavao da ne bude deo javnog života, sin legendarnog Majkla Džeksona, Bigi uhvaćen je posle više od jedne decenije u javnosti. Bigi jeovog puta dao intervju, te je istakao sve detalje o svom odrastanju, koji su uvek bili misterija. 

Podsetimo, prošlo je nešto više od 12 godina od smeri Majkla Džeksona, iako su se svi pitali šta se desilo sa njegovim sinom Bigijem Džeksonom, sada je sve isplivalo na videlo. Bigi, koji je svojevremeno imao nadimak Blanket, sada ima već 19. godina i konačno je otkrio o detaljima iz života, kao i kako je to odrastati u senci njegovog oca i pop ikone. 

Mislim da ima mnogo istorije u ovoj kući i studiju ovde. I to je ono čime se on bavio i to je nešto što svako od nas želi da uradi... Da napravimo nešto u čemu će ljudi, nadamo se, uživati - rekli su.

Zašto je Blanket promenio ime u Bigi?

 

 

Sin pop ikone Majkla Džeksona Bigi 2014. godine donosi odluku da promeni ime, kada je krenuo u školu u Kaliforniji, jer je bio na meti loših komentara, zbog čega se osećao odbačeno i potišteno. Njegovo pravo ime biloje Prins Majkl Džekson Drugi, što mu je u tom periodu izuzetno smetalo, pa je odlučio da ga promeni. 

Dok su odrastali, njegovi školski drugovi su oduvek bili pomalo zli prema njemu, zbog njihove ljubomore na to ko je on, a sa nadimkom Ćebe bio je mnogo lakša meta za ismevanje - rekao je izvor za AZ Central.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Majkl Džekson pop ikona

 

Po svemu sudeći, Bigi je zamerio ocu što mu je dao nadimak, koji mu je smetao sve vreme tokom odrastanja. 

- Uvek je mislio da ime Ćebe zvuči suviše glupo i zamerio je ocu što ga je tako nazvao. Kada je krenuo u školu nametnuo je sebi nadimak Bigi i isključivo se tako predstavljao - rekao je insajder za "Radar onlajn".

Bigi inače trenutno živi u Kalabasasu u Kaliforniji, sa svojim rođakom, koji mu je bio podrška svih ovih godina unazad. Svojevremeno, sin pop ikone je živeo sa bakom Ketrin i rođakom Ti Džej, kao i sestro Paris. Podsetimo, Bigi je imao svega sedam godina kada mu je saopšteno da mu je otac premiuo, što se desilo inače 25. juna 2009. godine. 

Ono što javnosti nije poznato jeste identitet njegove biološke surogat majke. Međutim, iako nije ozvaničeno, spekuliše se da je Bigi jedino biološko dete kralja popa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading