GLUMAC SE ZBOG ZDRAVLJA POVUKAO IZ POSLA: Bogdan Diklić u strahu za ŽIVOT, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Diklić doneo je odluku da se povuče iz javnosti zbog krhkog zdravlja, pa je zbog toga odustao od snimanja filma ,,Južnog vetra".

Republika

Foto: youtube.com/Besttv Zajecar

Glumac Bogdan Diklić

 

Popularni glumac Bogdan Diklić (68) usled koronavirusa doneo je odluku da se potpuno povuče sa snimanja drugog dela filma ,,Južni vetar - ubrzanje". Kako mediji saznaju, glumac Diklić je doneo ovu odluku kako bi sačuvao zdravlje, a ono što su svi primetili jeste da se potpuno povukao sa scene. 

Bogdan je inače u filmu tumačio lik oca Maraša, kog glumi Miloš Biković, a sad je izvor za medije otkrio šta se dešava po sredi. 

Republika

Foto: youtube.com

Bogdan Diklić

 

- Drugi deo filma snimali smo od kraja avgusta prošle godine do sredine oktobra, kada je pandemija koronavirusa bila u jeku. Po planu je Bogdan, kao i svi ostali glavni glumci iz "Južnog vetra", trebalo da se pojavi u nastavku. Zbog brige da ne ugrozimo njegovo zdravlje, od toga se odustalo - priča izvor iz produkcije popularnog filma.

Bogdan je 2009. godine doživeo infarkt, a ima još neke bolesti. On spada u rizičnu grupu ljudi kojima bi, ukoliko bi se zarazio kovidom-19, zdravlje moglo biti opasno ugroženo. Zbog toga nismo želeli da rizikujemo da se zarazi na setu... Dok smo snimali, vakcine nisu bile dostupne i time bi rizik bio još veći. On je posle svega odlučio da ipak ne snima drugi deo, a mi smo se složili s tim - kaže izvor i dodaje da će ekipa Dikliću ponuditi da igra u "Južnom vetru 3":

Republika

Foto: youtube.com/Južni vetar

Miloš Biković Južni vetar

 

Celoj ekipi je žao što nije mogao da glumi, nadamo se da će se pojaviti u trećem delu filma - dodaje izvor za Informer. 

Podsetimo, Diklić se od početka pandemije gotovo nigde nije pojavljivao u javnosti. Iz svog doma se oglasio samo jednom, i to tokom policijskog časa.

Mogu da vam kažem da brinem za svoje zdravlje, od korone sam se koliko-toliko sakrio, ali imam dijagnoze koje zahtevaju svakodnevnu šetnju. Bar kad bih to mogao tri-četiri puta nedeljno... Imam problema sa krvnim sudovima i još nekim somatskim oboljenjima. Bože zdravlja, proći će sve ovo - rekao je tada glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading