BRITNI SPIRS PONOVO PROŽIVLJAVA PAKAO ZBOG OCA: Džejmi stao na put ćerkinoj sreći, uskratio joj SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose strani mediji, Britni Spirs ne može da se uda, dobije dete ili pak da kupi skupocenu nekretninu, zbog pitanja da li joj i dalje treba starateljstvo njenoj oca Džejmija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs i njen otac Džejmi

 

Pevačica i pop ikona Britni Spirs moraće da sačeka da planiranjem njene svadbe sa Semom Asgarijem i to sve zbog suda i zakona. Naime, kako saznaju strani mediji, Brtini mora da sačeka zvaničku odluku sudije, zbog njenog problema, a treba da se utvrdi da li je pevačici i dalje potreban nadzor ili ne.

Podsećanja radi, Britni i Sem se u septrembu verio, a kako se spekuliše, Spirsova je već pripremila predbračni ugovor. Međutim, kao i uvek, pevačicini planovi pali su i ovog puta u vodui to zahvaljujući njenom ocu Džejmiju Spirsu

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Ljubavni par neće moći da pazari skupocenu nekretninu, da se venča ili dobije decu, sve dok sud i sudija ne donesu konačnu odluku po pitanju ,,starateljstva", tako da su Britni i njen verenik onemogućeni da se potpuno prepuste i uživaju u ljubavi, a mnogi njihovi planovi moraju da stagniraju zbog toga. 

Kako prenosi ,,TMZ", čeka se odluka da li je Britni potreban i dalje nadzor ili ne, a tek potom će moći da sklopi predbračni ugovor koji je već pripremila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading