OVO JE SUPRUG BRANKE KATIĆ: Stranac je, imaju dva sina, a evo kako ga je prihvatila njena porodica! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Katić, srpska glumica, udala se za rpducenta, sa kojim je dobila dva sina, a sada je ispričala kako su se njih dvoje upoznali.

Republika

Foto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin

Glumica Branka Katić

 

Naša srpska glumica Branka Katić je veću dugogodišnjem braku sa rediteljem i producentom Džulijanom Farinom. Poznata glumica je tokom braka sa Džulijanom dobila dva sina, Luja i Džoa, koji su talenat povukli na roditelje i bave se ražijom i gluma. 

Jednom prilikom u intervjuu za domaće medije, Branka Katić je otkila kako je došlo do upoznavanej sa njenim sadašnjim suprugom, a nedavno je bila i u Beogradu, te je odlučila da se posveti svojoj karijeri. Branka se povukla iz glume, kako bi izvela sinove na pravi put, a nakon što je to uspela, odlučila je da se vrati glumačkim vodama. 

 

 

- Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu. Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka tad.

Branka je potom ispričala da nakon što se udala za Džulijana, da je uvek dobijala šaljive opaske da je oženio Srpkinju, a da je dobio tri Srbina i to za ,,džabe". 

- Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

 

 

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

- Džulijan je u Beograd došao kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - priznala je Branka za "Informer".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading