PRVI PUT O TEŠKIM TEMAMA: Dragana Mirković ispričala detalje kako ju je suprug Toni zaprosio, a njegova SMRT je zauvek PROMENILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković ispričala je kako ju je njen suprug Toni zaprosio, a potom se dotakla koliko se promenila od kada je njen veliki prijatelj Raka preminuo.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković Amig Show

 

Pevačica Dragana Mirković bila je gošća u emisiji ,,Amig šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je kako je došlo do toga da je njen suprug Toni zaprosi. Pored toga, Dragana je prisetila jednog potresnog detalja iz života i koliko joj je bilo teško kada je izgubila velikog prijatelja. 

Naime, Dragana je ispričala koliko joj je teško bilo kada je preminuo Raka Đokić, inače njen mentor, koji joj je pored poslovnog saradnika, predstavljao i velikog prijatelja i podršku u životu. 

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković priča o životu

 

- Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenom svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmejala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo - rekla je Dragana u "Amidži šou".

Najteže mi je bilo kada sam izgubila mentora, prijatelja, čoveka kog sam volela kao oca. Kada je umro Raka Đokić ja sam mislila da je to kraj za mene, bila sam izgubljena, bila sam mlada i još osetljivija nego sada. Mislila sam da nisam u stanju da nastavim svoju karijeru.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković pevačica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading