MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU: Izgleda kao LUČE OD MILION DOLARA, a evo čime se bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković prošle noći bio je na premijeri filma ,,Južni vetar - Ubrzanje", a tom prilikom sa sobom je poveo novu devojku Ivanu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumac Miloš Biković

 

Prošli noći odigrala se premijera filma ,,Južni vetar- Ubrzanje", a tom prilikom su glumci došli i zablistali na crvenom tepihu. Međutim, u jednom trenutku blicevi i fotografi bilu su zauzeti fotografisanjem Miloša Bikovića

Zapravo, ne samo njega, već i njegove nove devojke, koju je poveo sa sobom na premijeru! Svi su bili iznenađeni njenim izgledom i odevnom kombinacijom, koja je svima oduzimala dah. U crvenoj haljini, pored Bikovića, njegova nova devojka privukla je najveću pažnju. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miloš Biković

 

U pitanju je mlada pravnica, koja ima 25. godina, a pred premijeru filma, sve vreme je provodila uz Miloša i njegove kolege, koji su pričali i vodili diskusiju o svakodnevnim temama i filmu. 

Mlada Ivana privukla je pozornost svih prisutnih, jer je svojom pojavom i elegancijom potpuno izdominirala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetlana

03.11.2021 13:26

Za takvog momka je vaznije da je devojka pametna, strpljiva i zaljubljena, onda je i lepa. Ova je devojka veoma lepa, a mozda ima i sve ostalo. Milose, svaka vam sreca.

duca

03.11.2021 17:29

Devojka niti je maloumna niti je krava,niti je njegovo vlasnistvo,pa zasto bi je onda pokazivao nekome!