DŽASTIN I HEJLI BIBER SE RAZVODE: Ona progovorila o KRIZI u BRAKU, iznela ŠOK detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejli Biber odlučila je da progovori o svim nesuglasicama sa svojim partnerom Džastin Biberom.

Republika

Foto: instagram.com

Džastin i Hejli Biber

 

Mladi bračni estradni par Hejli i Džastin Biber već neko vreme su na meti zlih jezika, pa se tako dugo spekuliše o njihovom raskidu i mogućem razvodu. Ono što je fanove nateralo na razmišljanje šta se dešava u odnosu ovog bračnog para jeste što skoro na svakoj fotografiji koju uslika paparaco njih dvoje deluju tužnu i potišteno, što je izazvalo dosta spekulacija kako na društvenim mrežama, tako i u stranim medijima. 

U medijima se spekulisalo da su Džastin i Hejli imali nekoliko puta ,,skretanje sa pravom puta" kada je u pitanju njihov emotivni život. 

- Imali smo mnogo razgovora poput: koji su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina. Uvek smo pričali o tome da želimo da uđemo mladi u brak i da budemo mladi roditelji, ali... Nije sve onako kako maštate - rekla je Hejli, pa dodala:

 

 

- Ali jedno znam. Donela sam odluku. Znam koliko jako i dugo volim ovu osobu i da neću odustati od njega - pojasnila je Hejli o čemu se radi, osvrnuvši se sa Biberove mentalne probleme.

Hejli je istakla da kakav god ishod njihovih nesuglasica bio, da zbog velike ljubavi koju oseća prema mladog izvođaču, neće odustati od njega, niti će otići. 

Nisam takav tip osobe. Ostaću uz njega nevezano za sve, i kakav ishod bude na kraju - rekla je ona.

Republika

Foto: instagram.com

Džastin i Hejli Biber pred razvodom

 

Jasno je da ruže ne cvetaju bašuvek u odnosu ovog bračnog para, ono što je primetno jeste da za sada uspevaju da prevaziđu sve nesuglasice, a da li će i koliko još dugo u tome uspevati, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading