BLAM GODINE! Dženifer Lopez i Ben Aflek naleteli na njegovu BIVŠU, njena reakcija ih je SROZALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez i Ben Aflek naletili su na njegovu bivšu suprugu, a situacija koja se potom desila je učinila da sve postane neprijatno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

Da se skandali dešavaju kod nas kada su u pitanju bivši poznati ljubavni parovi, nije istina, u svetu to uvek bude za dlaku neprijatnije! Tako su pevačica Dženifer Lopez i njen dečka Ben Aflek naletili na njegovu bivšu suprugu Dženifer Gerner. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dženifer Lopez i Ben Aflek na snimanju

 

Naime, javnosti je poznato da se Dženifer i Ben ne razdvajaju, osim kada imaju neka snimanja, ali se čak trude i da im obaveze budu negde slične. Međutim, tokom proslave ,,Noći veštica", došlo je do neprijatnosti, kada su sreli Aflekovu bivšu suprugu. 

Tokom podele slatkiša za ovaj praznik, koji su proslavili u Malibuu, glumica je sa prijateljicom šetala, a kada je naletela na Dženifer i Bena, kiselo se nasmejala i samo produžila dalje, prenose strani mediji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading