SVI SE PITAJU DA LI JE RADILA NEŠTO NA SEBI: Andrijana Lima sa OVIM našim košarkašem ima ćerku, a evo kako je izgledala pre 22 godine i deteta!

Autor:

Zabava

23.10.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Andrijana Lima važi za jednu od najlepših žena na svetu, a mnogi se pitaju da li je na sebi radila neke korekcije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrijana Lima

Brazilska lepotica koja je osvojila svet mode, Andrijana Lima, prošle nedelje, zajedno sa drugim Viktorijinim anđelima i najtraženijim svetskim modelima, pojavila se na svetski poznatoj pisti u Parizu.

Andrijana se prvi put na ovojprestižnoj pisti prošetala 1999. godine kada je imala samo 18 godina, a već naredne godine ponela je počasnu titulu Viktorijinog anđela. Popularna je činjenica i da je samo dva meseca nakon porođaja, 2012. godine, kada je dobila ćerku Sienu sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, učestovala na još jednoj modnoj reviji.

Ipak, danas se mnogi pitaju da li je Lima radila neke korekcije na sebi, a snimak iz 1999. godine pokazuje pravi odgovor na to pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading