ANĐELINA DŽOLI OTVORILA INSTAGRAM, PA ŠOKIRALA SVET: Objavila POTRESNO pismo nesrećne devojčice iz Avganistana! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđelina Džoli napravila je novi potez otvorivši profil na društvenoj mreži Instagram, a odmah je iskoristila priliku da utiče na ljude!

Republika

Foto: instagram.com/angelinajolieofficial

Anđelina Džoli se obratila ljudima zbog devojke iz Avganistana

 

Jedna od najpopularnijih glumica Anđelina Džoli odlučila je da se pridruži društvenoj mreži Instagram, a nju je već zapratilo preko 6 miliona ljudi. No, poznata kao neko ko se bori za ljudska prava, Anđelina je odlučila da preko društvene mreže Instagram ima uticaj na ljude koji je prate, te je prvu objavu posvetila devojci iz Avganistana.

 

 

Pokazavši pismo nepoznate tinejdžerke, Anđelina pružila je priliku milionskim pratiocima i linkove koje mogu da posete ukoliko su u mogućnosti da pruže bilo kakvu vrstu pomoći trenutno ugroženima od strane talibana.

Ljudi tamo već munjevitom brzinom gube mogućnost da se slobodno oglase, pa sam zato došla na Intagram da podelim priče onih koji se sada bore za osnovna prava – poručila je glumica, pa prepustila pratiocima na Instagramu pismo nesrećne mlade devojke.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli oduševila svet

 

Srušili su naše snove

– Imali smo mi prava, ali onda su došli oni. Svi ih se plašimo, srušili su nam sve snove. Ne smemo nigde ni da mrdnemo. Škola, posao… Nema od toga ništa. Neki kažu kako su se promenili, ali ja ne mislim tako. Prošlost im je teška. A mi, živimo kao zatvorenici – pisalo je u pismu.

Džolijeva se zatim u svojoj objavi osvrnula na put do avganistanske granice (kao ambasador dobre volje Visokog komesarijata UN za izbeglice), dve nedelje pre strašnog 11. septembra 2001. godine, pa istakla koliko je ovo što se dešava sada posebno tužno.

– Toliko je vremena potrošeno, novca, prolivno krvi, samo da bi došlo do ovoga? Nemoguće mi je da to razumem i verujem da nisam jedina. Muka mi je, zaista, kad gledam kako te ljude tretiraju. S druge strane, toliko sa žena upoznala koje ne samo da su maštale o tome da budu obrazovane, nego su se i borile za to. Šta bi oni sve mogli da urade samo kada bi im dali potreban alat i poštovanje – pisala je, pa pozvala sve koji mogu, da pomognu, upućujući na linkove koje je istakla na svom Instagram profilu.

– I nastaviću da pronalazim načine da pomognem. Nadam se da ćete mi se pridružiti – zaključila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading