PRINC HARI SE VRAĆA U VELIKU BRITANIJU: Vojvoda od Saseksa planira susret sa kraljicom Elizabetom, a sa sobom vodi i KAMERE!

Autor:

Zabava

16.08.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari odlučio je da se vrati u Veliku Britaniju i sastane sa svojom babom kraljicom Elizabetom, ali sa sobom vodi i filmsku ekipu Netfliksa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari potpisao ugovor sa Netfliksom vredan 100 miliona funti

 

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, vraća se u Veliku Britaniju kako bi snimio planiranje vojnih Inviktus igara veterana u Holandiji, a sve to u sklopu ugovora koji je potpisao sa Netfliksom vredan 100 miliona funti, prenosi Miror.

Naime, kako se navodi on će doći u Veliku Britaniju na vikend, kako bi ispunio svoju obavezu planiranja vojnih Inviktus igara veterana, a sve će to usnimiti sa ekipom snimatelja Netfliksa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari dolazi u Veliku Britaniju sa filmskom ekipom i planira susret sa kraljicom Elizabetom

 

Njegov raspored uključuje i susret sa kraljicom Elizabetom, nakon što će održati govor u vojnom rehabilitacionom centru u Notinghemširu, prenose strani mediji.

Još uvek nije potvrđeno da li će odvojiti vreme i susresti se sa bratom Vilijamom. On će najverovatnije svoju suprugu Megan Markl i njihovu decu Lilibet i Arčija u njihovoj vili vrednoj 11 miliona funti u Montesitu zbog letačke posete Stenford Holu gde će ga takođe pratiti filmska ekipa.

Ekipa iz Arčvel produkcije snimaće u okviru višemilionskog ugovora sklopljenog prošle godine između Netfliksa i i Arčvel produkcije iz Saseksa, produkciju dokumentarnog filma o Inviktus igrama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari dolazi u Veliku Britaniju, ali se ne zna da li će se videti sa bratom Vilijamom

 

Režiraće ga britanski stvaralac dokumentaraca, tim koji je osvojio Oskara za film ''Beli šlemovi''.

Princ Hari dve godine je boravio u Avganistanu i još uvek je strastven prema Inviktus igrama koje je osnovao 2013. godine, nakon što je prisustvovao sličnim ratnim igrama u Americi, namenjene veteranima sa fizičkim i mentalnim invaliditetom.

Predsedavajući Inviktus fondacije je lord Čarls Alen obavestio je svo osoblje o događaju planiranom za vikend, koji će oblikovati planove za aprilske igre.

Jedan od izvora stranih medija rekao je:

- Vojvoda od Saseksa dolazi kako bi se uverio da smo spremni jer su poslednje igre otkazane zbog Kovida. Nadamo se da će situacija u aprilu sledeće godine omogućiti da se igre održe po planu u Holandiji - pa dodao:

 

 

- Naše razumevanje je da vojvoda od Saseksa biti u pranje manje filmske ekipe koja će omogućiti javnosti da vidi naporan rad koji je uključen u planiranje ovih igara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading