ĐANI ZAVRŠIO NA ULICI? Nakon navoda da ga je Slađa izbacila iz kuće, oglasila se i ona!

Autor: Republika

Zabava

16.08.2021

08:52

Pevač Đani već neko vreme je u žiži javnosti zbog prevare supruge Slađe, a kako se navodilo to nije prvi put da se pevač prepusti čarima druge žene. Međutim, kako njegova supruga kaže, iza cele priče stoji žena koja godinama pokušava da rasturi njihov brak i dođe do pevača.

ST/Vladimir Lukić

Slađana i Đani Trajković

 

Pevač Radiša Trajković Đani u žiži je javnosti poslednjih nekoliko dana nakon skandala koji je nastao kada je pevač navodno uhvaćen u prevari, a kako se navodi to nije prvi put da on traži utočište kod žena koje mu nisu supruga, prenosi Svet. 

Ipak, kako pevačeva supruga Slađana kaže, reč je o običnoj namestaljci, ko zna kojoj po redu, a iza svega stoji žena koja godinama pokušava da osvoji Đanija i rasturi mu brak.

 Đani ima najrazličitije fanove iz celog sveta. I ovakve i onakve. Znam za jednu razvedenu ženu, ima četrdesetak godina, koja mu stalno piše na Instagramu, a došla je i do njegovog broja telefona. Patološki je zaljubljena u njega, prati ga u stopu, ma opsednuta je njim totalno. Mislim da je ona iskopala one neke slike gde se Đani kao ljubi sa nekom devojkom pre nekoliko godina, pa ih je plasirala na internet. Pazi, teorije nema da bi sada, posle svega, Đani prevario Slađu. Toliko toga su proživeli, doživeli i dobro i loše, da bi sada takve stvari radili – priča izvor, a Slađa objašnjava:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

– U, pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće… Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru, sad mi Đani kaže, pošto on svaki dan radi, da biram gde ću da idem opet malo da se odmorim, pa ću opet u Tursku da uživam. Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima, ali i onim koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu neku koja ga godinama juri, ma nema šta žena nije spremna da radi, ali ja joj ne mogu pomoći, možda mogu lekari. Znam da ih ima raznih, ali nam ne mogu ništa. Nažalost, došlo je vreme kada ljudima najviše smeta tuđa sreća. Ja protiv toga ne mogu drugačije da se borim nego osmehom – zaključuje Slađa.

 

Komentari (0)

Loading