MOJ SIN IDE U PRIVATNU, A NE U SELJAČKU DRŽAVNU ŠKOLU: Skandalozna objava Dare Bubamare, a onda se desio obrt! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara postala je žrtva lažnog profila koji se potpisuje pod njenim imenom, postavljajući objave koje vređaju mnoge, ujedno srozavajući ugled pevačice.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dara Bubamara

 

Pevačica Dara Bubamara našla se na meti jednog lažnog profila na društvenoj mreži Tviter koji se predstavlja i potpisuje pod njenim imenom i prezimenom, a sve to u svrhu vređanja, komentarisanja i prozivanja svakodnevnih životnih situacija, pri tome ne štedeći ni pevačicu.

Naime, osoba koja stoji iza ovog profila napisala je škantnu objavu na Tviter nalogu vezanu za školovanje, a tom prilikom javno potkačio Daru i njenog sina. 

- Moj sin ide u privatnu, a ne u seljačku državnu školu. Tamo idu deca sposobnih roditelja, a ne propaliteta koji s*ru po Tviteru – napisano je sa profila, a onda su usledili komentari sa ostalih profila, koji su na najgnusniji način vređali Daru, ne shvatajući da se ne radi o njenom privatnom nalogu.

 

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/samodejo3

Objava lažnog profila koji se predstavlja kao Dara Bubamara

Kako je nastala lavina komentara, lažna Dara se našla uvređenom, pa je uzvraćala istom merom, psovkama i ponižavajućim porukama.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/samodejo3

Rasprava lažnog profila i ostalih korisnika Tvitera zbog objave o privatnim školama

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading