ŠABANA JE POSLEDNJA VIDELA TEA TAIROVIĆ! Noć pred TRAGEDIJU dao joj savet: NEMOJ DA PROĐEŠ KAO JA!

Autor:

Zabava

16.08.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, poginuo je pre dve godine, a noć pred stravičnu tragediju priliku je imala da ga vidi Tea Tairović koja je nastupala u istoj diskoteci kao i on. Kako se navodi, on je nju tada savetovao, a ona nikada neće moći da zaboravi njegove reči.

Republika

Foto: instagram.com

Šaban Šaulić i Tea Tairović

 

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, poginuo je pre dve godine, a poslednja je imala priliku da ga vidi mlada pevačica Tea Tairović, prenosi Skandal.

Naime, Tairovićeva je nastupala u istoj diskoteci kao i Šaban noć pred stravičnu tragediju, pa je tako imala priliku da ga vidi i ispriča se, ne sluteći da je to poslednji put.

– Znam da je Tea bila jako potresena kada je Šaban poginuo. Em ga je cenila i poštovala oduvek, em je s njim imala priliku poslednja da popriča – rekao je izvor Skandala i dodao:

 

 

– Znam da je savetovao da bude svoja i da nikome ne dozvoli da je obmane. Govorio joj je da je estrada kao aždaja koja može lako da je proguta ako ne bude izgradila stav. Znam da joj je rekao ovim rečima: Čuvaj se, mala! Odličan si pevač, vredna i talentovana, ne daj da te pojedu nebitni! Nemoj da prođeš kao ja, ne treba u životu uvek biti dobar, potrebno je biti i mudar. Život je surov, zapamti moje reči, značiće ti – prepričava i dodaje:

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šaban Šaulić poginuo je pre dve godine

 

Tea nikad neće zaboraviti te savete, shvatila je to kao jaku pouku i na neki način kao dar i amanet. Oseća kao da je obećala Šabanu da će biti sve bolja i popularnija, te njegove reči je bodre da grabi i snima hitove. Mnogo ga ceni i poštuje i jako joj je žao što je rano nastradao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading