PRONAĐENO RASTRGNUTO TELO MLADE PEVAČICE: Krvoločno je ubijena, policija na licu mesta upucala ubicu

Autor:

Zabava

15.08.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija pogodila je Kanadu kada su devetnaestogodišnju pevačicu kojoti rastrgli u šumi.

Republika

Foto: Photo by Lisa from Pexels

Kojoti su mladu kanadsku pevačicu ujedali do smrti!

Tejlor Mičel, 19, bila je zvezda u usponu na kantri muzičkoj sceni kada ju je čopor krvoločnih kojota napao i brutalno rastrgao dok je šetala kanadskom divljinom.

Bračni par, koji je takođe bio na planinarenju, tog jutra je čuo urlik životinja i mladu ženu koja je vrištala. Staza je odvela njih i još tri planinara do Tejlor. Tamo su zatekli čopor životinja koji je okružio devojku i naneo joj brojne ozbiljne povrede u vidu ugriza za nogu i glavu.

 

 

Odjednom su ugledali mladu ženu kako bespomoćno leži na zemlji, a nad njom je stajao krvavi kojot. Nju je rastrgao čopor divljih životinja nalik vuku, ostavljajući obilno krvarenje iz nekoliko rana.

Kako prenosi "Espreso", kojot koji je stajao nad njom nije se pomerao kada je grupa vrisnula na njega, a udaljio se tek kada su ga napali. Ostao je u blizini, režeći bez straha, sve dok nije stigao kraljevski kanadski konjanički policajac i pucao u njega iz puške.

 

 

Devojku su avionom prebacili u bolnicu, aTejlor je ubrzo preminula od posledica napada. Njena smrt 2009. godine bila je prvi potvrđeni slučaj ubistva od strane kojota u Kanadi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading