KAJLI DŽENER PONOVO KRIJE TRUDNOĆU?! Ovo su razlozi zbog kojih se misli da je ona opet u DRUGOM STANJU!

Autor:

Zabava

15.08.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener krila je svoju prvu trudnoću od očiju javnosti, a sada njeni fanovi sumnjaju da je ponovo u blagoslovenom stanju!

kaRepublika

Foto: instagram.com/kyliejenner

Kajli Džener ponovo trudna?!

Kako je uspešno skrivala svoju prvu trudnoću, fanovi su ubeđeni da je najmlađa mlijarderka na svetu Kajli Džener ponovo u blagoslovenom stanju te da to krije od znatiželjne javnosti.

Naime, sumnju kod fanova i Kajlinih pratilaca pogrejale su njene objave na društvenim mrežama, među kojima nema slika njene cele figure, a takođe starleta objavljuje samo stare slike.

 

 

Ono što je dodatno nateralo fanove da posumnjaju da je Kajli u drugom stanju jeste to što nije upriličila zabavu za svoj rođendan koji je bio nedavno.Takođe, ni njeni najbliži prijatelji nisu objavili baš nijednu fotografiju sa Kajli na dan njenog rođendana, kao što je slučaj i sa njenom bliskom prijateljicom Stejsi, koja je to činila vrlo često. 

 

 

kako prenosi "Pink", Kajli je prvu trudnoću uspela da krije od javnosti i medija čitavih devet meseci, a za malu Stormi rekla svima tek kada se porodila. Ovo je svima bilo čudno, ali Kajli je to objasnila rekavši da je u prošlosti bila izlagana ogromnim pritiscima javnosti te nije želela da oni utiču na njenu trudnoću. Da li je to slučaj i sada, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading