ZLATI PETROVIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Pevačica otkrila: Jedva se KREĆEM!

Autor:

Zabava

15.08.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Zlata Petrović otkrila je da joj nastupi sve teže padaju.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlati Petrović zdravlje je ugroženo!

Protivepidemiološke mere popuštene su, a za mnoge muzičare to je značilo vraćanje u život nakon godinu dana pauze. Među muzičarima koji su jako krenuli napred u nove poslovne pobede našla se i Zlata Petrović, međutim pevačica nije preterano zadovoljna tempom kojim je krenula.

Kako prenosi "Pink", Zlati je ovaj period po prilično naporan zbog konstantnog rada i promene mesta u kom nastupa, zbog čega se požalila da nema više energije kao ranije, te da joj je zdravlje ugrzoženo.

Republika

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Konstantno putovanje postaje joj prilično naporno!

- Ma kakav novac, kakvi bakrači! Ne postoje te pare koje mogu da zamene moju sreću i mir. Radosna sam kad pevam i zarađujem, ali ovo je preterano. Više od godinu dana nisam zapevala, osim kod kuće za svoju dušu, i onda sam odjednom ubačena u mašinu. Ne prođe dan, a da ne radim. Znate li šta znači svako veče na drugoj lokaciji raditi – požalila se Zlata.

Pevačica je otkrila i kakve posledice trpi zbog posla, te da je uprkos posledicama baš to ono što je htela da radi.

Republika

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Ne može više da izdrži taj tempo!

- Pre neko veče sam pevala u šatoru i toliko me je produvala klima, da me krsta bole. Jedva se krećem. Na sve to ću i glas izgubiti jer ga stalno koristim. Nije to pevanje od dva sata nego po 10 sati, sa malim pauzama – kazala je Petrovićeva i dodala:

- Skoro sam se zapitala šta će mi sve ovo kad sam dovoljno sama stekla sve da naredne godine pristojno živim, bez nekog preterivanja. Onda pomislim, zašto bih prestala da radim to što volim i za šta me moja majka rodila. Guraću još, pa dokle Zlajka bude mogla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading