VANESA ŠOKČIĆ JE PRVA OTPEVALA HIMNU PODZEMLJA: Pevačica se KRILA ispod stola zbog MAFIJAŠKOG OBRAČUNA!

Autor:

Zabava

15.08.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći hit pevačice Vanesa Šokčić proglašen je himnom beogradskog podzemlja, a pevanje za mafiju pevačicu je dovelo u neke strašne situacije.

Republika

Foto: printscreen

Vanesa Šokčić otpevala je himnu beogradskog podzemlja!

Popularna pevačica Vanesa Šokčić svoju karijeru pokrenula je burnih 90-ih godina, a neki od njenih najvećih hitova posebno su se dopali moćnim ljudima. 

Jedna od takvih posebno je bila pesma "Četiri strane sveta", koja je bila apsolutni hit sve do 2005. godine, a koja se čula iz skoro svakog automobila u to vreme. Ovaj hit, postao je poznat među publikom kao himna beograskog podzemlja. 

- Aca Lukas, moj drug, došao je kod mene, tu je bila moja mama. Lukas je seo za klavir i rekao: "Ajde da ti odsviram nešto, treba samo tekst da se uradi", okrenem Dejana Praščevića, on uradi tekst i to je to. To se desi kada se spoje energije sa Karaburme, zajedno smo odrasli tamo- rekla je Vesna, koja od tada ovu pesmu otpevala za mnoge kriminalce, a sada se pojavila i u filmu "Južni vetar". 

 

 

Ipak, ovakvo privlačenje pažnje kriminalcima nije bezbedno te je u nekoliko navrata popularna pevačica upadala i u prilično neprijatne i strašne situacije, ali kako kaže nikad se nije plašila:

- Nisam osećala strah, ja sam rođena na Karaburmi, rođena sam u gradu, sve te ljude sam znala, nisam bila u strahu da će se meni i mojim ljudima nešto desiti, a uvek smo bili dobro nagrađeni- objasnila je pevačica, koja je potom otkrila i da li je prisustvovala mafijaškim obračunima:

 

 

- Naravno, dešavalo se mnogo puta. U Nemačkoj sam 45 minuta ležala ispod stola jer su u diskoteku upali sa pištoljima. Čekaš na kraju da se završi. Gazda je otišao sa njima, a mi smo nastavili tamo gde smo stali. Bila sam prisuna kad je jedan opasan tip odgrizao parče mesa s ruke drugom. Nisu to normalne scene, ali morate biti spremni na sve i da ih gledate samo da se sklonite odatle.

Vanesa je priznala i da nikada nije bila u vezi sa opasnim momcima i da je za njih uvek bila ortak, te da zbog toga granica prijateljstva nikada nije pređena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading