PREMINULA ĆERKA ALFREDA HIČKOKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.08.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Patriša Hičkok O’Konel erka proslavljenog reditelja Alfreda Hičkoka preminula je u 93. godini.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

 

 

Glumica Patriša Hičkok je umrla u ponedeljak prirodnom smrću, u snu u svojoj kući u Kaliforniji,a vest je potvrdila njena ćerka Kejti O’Konel-Fiala.

glumica koja odigrala nezaboravnu ulogu u očevom filmu “Stranci u vozu” i negovala sećanje na njegovo delo decenijama nakon njegove smrti.

Republika

Foto: YOUTUBE

Patriša Hičkok

 

Mnogima poznata kao Pat Hičkok, rođena je 1928. godine u Londonu od oca Alfreda Hičkoka i majke Alme Revil Hičkok i veliki deo svog života provela je pored oca tokom njegovog rediteljskog posla, piše Pink.rs

Alfred Hičkok je stekao svetsku slavu kao majstor suspensa (napetosti), a supruga Alma, po profesiji filmska montažerka, bila je njegov verni savetnik sa kojom je analizirao scenario i rediteljski postupak.

- Moja majka je imala mnogo više udela u očevim filmovima nego što joj je ikada priznato. On je zavisio od nje u svemu, apsolutno u svemu - izjavila je Pat Hičkog 1999. godine u intervjuu.

Pat je kao tinejdžerka glumila u školskim predstavama, pojavljivala se na pozorišnoj sceni, uključujući i velike brodvejske produkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading