SVI STE ČULI ZA NJEGA, ALI NIKO NE ZNA DA JE ON SIN SEKE SABLIĆ! Stefan je najveći glumičin ponos! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

07.08.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Seka Sablić iza sebe ima zavidnu karijeru, a za sve te godine uspela je da očuva porodični mir.

Republika

Foto: youtube.com

 

 

Malo toga se zna o Sekinom privatnom životu iako je decenijama predana publici i sceni. Uspela je da intimu sačuva za sebe, te malo ko zna da je njen sin Stefan Sablić danas veoma uspešan umetnik.

Stefan Sablić je pozorišni reditelj po struci, a postdiplomske studije je završio u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

 

- Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne mešam, mada verujem da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - govorila je Seka za domaće medije.

 

 

Osim što je veliki deo života posvetio usavršavanju i obrazovanju, Stefan je vrlo posvećen i pažljiv otac sinu Leonu koji je miljenik ponosne bake Seke Sablić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading