IZGUBILA JE PORODICU, SAHRANILA MUŽA, A ONDA JE I SMRT SINA POTPUNO DOTUKLA! Poznatu JUGOSLOVENSKU GLUMICU tragedije su slomile, njene reči odzvanjaju!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.08.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna životna priča jugoslovenske glumice potpuno će vas slomiti.

 

Republika

Foto: youtube.com

Potresna sudbina jugoslovenske glumice

 

Jugoslovenska glumica Marija Crnobori proživela je pravu golgodtu, a život je šibao sa svih strana. Porodične tragedije ređale su se jedna za drugom, međutim, smrt sina potpuno ju je dotukla.

Marija je imala  sedmoro braće i sestara, a u mladosti je doživela veliku porodičnu tragediju kada je četvoro njih preminulo tokom Drugog svetskog rata. Taman kada se oporavila od od ovog brodoloma, usledio je novi, podjednako bolan i težak.

Naime, glumičin suprug Marko Foteza preminuo je. Njihova ljubav bila je kao na filmu i bili su veoma vezani jedno za drugo. Tamana kada je ovu tragediju pokušala da potisne, smrt sina 2009. godine potpuno ju je dotukla i tada se osamila i povukla u sebe.

U svom poslednjem obraćanju javnosti, dve godine pred smrt, povodom predstavljanja svoje knjige “Životić” rekla je:

Duboka starost je kazna, mada ipak nije loše živeti. Svi mi živimo neke svoje male živote. I neću da sednem, moram još da hodam po zemlji. Imam dva praunuka, Marka i Danila. I tri unuke. A u životu moraš imati i sreće. Ja je jesam imala. Imala sam i dobre učitelje u velikim teatrima, nekako mi je išlo… – ispričala je tada, piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading